Η Γη Της Ελιάς spoiler: O Φίλιππος αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλέξης!

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, είναι καλές φίλες. Στηρίζουν η μία την άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους. Κάτι που πρόκειται να αλλάξει, καθώς η Χάιδω, ύστερα από προτροπή της Μαργαρίτας, οργανώνει ένα τραπέζι στο σπίτι της προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη και, ενδεχομένως, να αρχίσουν να κάνουν παρέα. Όπως και γίνεται. Στο τραπέζι επικρατεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα τόσο ανάμεσα στις δύο γυναίκες όσο και στα τρία παιδιά, με αποτέλεσμα να ανανεώσουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη μέρα.

Αυτή η μέρα φτάνει και, σε πρώτη φάση, ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη.

Εκείνος, όμως, έχει μια περίεργη και ξαφνική ψυχολογική μετάπτωση και μάλιστα πολλές φορές ο Φίλιππος είναι μπροστά σε κάποια ξεσπάσματα του.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Φίλιππος καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει και, ενδεχομένως, ο Αλέξης δεν είναι και τόσο καλό παιδί όσο δείχνει, αλλά έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, πιο αδίστακτο!

Ο Αλέξης αρχίζει πια να μην μπορεί να διαχειριστεί τη διπλή του προσωπικότητα και ο Φίλιππος καταλαβαίνει πως είναι επικίνδυνος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Για μπανάκι σε ερημική παραλία – Αναστάτωση στο Instagram

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτησή της στην ιατροδικαστή για τον ασφυκτικό θάνατο, όταν κατέληξε η Ίριδα