Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: O Χωρισμός και το DNA φωτιά

Ο Φίλιππος θα βγει για δείπνο με τη φίλη του και η Βασιλική θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς την εκνευρίζει πολύ η σχέση που φαίνεται να έχουν οι δυο τους. Την ίδια ώρα η Βασιλική αρχίζει να είναι λίγο ανήσυχη με την παρουσία της Σάντρας στην Αρεόπολη. Ο Φίλιππος χαίρεται που ξαναβλέπει τη φίλη του που έρχεται στη Μάνη για να συνεχίσει την έρευνα της πάνω στις δομές των αστέγων.

Ο Φίλιππος της λέει πως είναι μέλος ενός ιδρύματος αστέγων στη περιοχή και μαζί με τη Μαργαρίτα όπως θα δούμε στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη Σάντρα στην έρευνα της. Εξάλλου τα όσα έχουν γίνει με την Ειρήνη λίγο μόνο καιρό πριν είναι ακόμη φρέσκα στο μυαλό της.

Είχαμε όλα τα άλλα, έχουμε και το γεγονός πως βγαίνει στο φως και το τεστ DNA που έκανε η Ασπασία ώστε να διαπιστώσει αν η Ειρήνη είναι κόρη του άντρα της ή καρπός της παράνομης σχέσης που είχε χρόνια πριν με τον μακαρίτη σύζυγο της Χάιδως.
Και τότε, ο Δημοσθένης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πικρή αλήθεια, που θα διαλύσει οριστικά το σπίτι του…
Παράλληλα ο Θανάσης έχει έρθει πάλι στην Αρεόπολη. Ξέρει πολύ καλά τον διακαή πόθο της Αρετής να ξεκόψει την κόρη της από τον Φίλιππο ένα νέο σκοτεινό σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή με θύματα και τη Βασιλική με τον Φίλιππο.

Ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει!
Η Γη Της Ελιάς

Μαύρο ρόδο spoiler: Προσπαθεί να διαχειριστεί την αλήθεια

“Τι να μη στείλεις ποτέ σε μήνυμα”