Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Φίλιππος την ικετεύει – Η Βασιλική του γυρίζει την πλάτη

Μπορεί ο Φίλιππος να δηλώνει πως η Σάντρα είναι φίλη του από τα παλιά, αυτό, όμως, δεν ισχύει. Η Βασιλική βλέπει στο tablet του παλιές συνομιλίες με την Σάντρα, αλλά και καυτές φωτογραφίες που έστελναν ο ένας στον άλλον Αμέσως, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή είναι η πρώην του συζύγου της και όχι απλώς μια φίλη!

Το παρελθόν του Φίλιππου έρχεται στο φως και σοκάρει, στην γη της ελιάς. Όπως είδαμε στο νέο τρέιλερ της σειράς για το 2023, η Βασιλική αποφασίζει να ψάξει τα πράγματα του αγαπημένου της, για να δει τι κρύβει και ποια είναι η σχέση του με την Σάντρα.

Η οργή της Βασιλικής δεν κρύβεται! Ο Φίλιππος κρύβει ένα ένοχο παρελθόν, καθώς ήταν σε μία έντονη και φλογερή σχέση με μια κοπέλα που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, στην γη της ελιάς.

Θα καταφέρει η Βασιλική να τον εμπιστευτεί ξανά; Τι αισθάνεται πραγματικά ο Φίλιππος για την Σάντρα και πως θα αντιδράσει, μόλις διαπιστώσει την αλήθεια για εκείνη; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν τους..

Η Βασιλική τρέμει πως δε την έχει ξεπεράσει ακόμα. Όσο κι αν εκείνος την ικετεύει να τον ακούσει, τόσο η Βασιλική του γυρίζει την πλάτη. Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Chloe Ferry: Όταν πασίγνωστη τηλεπερσόνα μέθυσε σε φιλανθρωπικό γκαλά και… φάνηκε το στήθoς της

Η κορυφαία παίκτρια του Survivor 1… γονατίζει το Instagram! – φωτογραφία