Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η αλήθεια για τον Κωνσταντίνο βγαίνει στο φως

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης να δοκιμάζεται χωρίς κανείς να ξέρει πώς θα τελειώσει. Ήδη υπάρχουν προβλήματα για το αγαπημένο ζευγάρι.

Το ζευγάρι έχει ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς είδαμε την Ισμήνη να υποψιάζεται τις βραδινές συναντήσεις του Κωνσταντίνου. Όταν ο άντρας της τραυματίζεται, το άγχος της αυξάνεται.

Μέχρι στιγμής γνωρίζει ότι παντρεύτηκε τον το συμβολαιογράφο της Αρεόπολης και ακόμα δεν ξέρει τι κρύβει ο Κωνσταντίνος. Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο Κωνσταντίνος είναι μέλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.

Σοβαρές υποψίες για τη δράση του Κωνσταντίνου θα αρχίσουν να δημιουργούνται για τον αστυνομικό Κουράκο καθώς ορισμένες πληροφορίες πέφτουν στα χέρια του, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με την όλη υπόθεση. αρχίζει και πάλι να ψάχνει την υπόθεση Κωνσταντίνου με την ελπίδα να φέρει στην επιφάνεια το καλά κρυμμένο μυστικό που κρύβει.

Ο Κωνσταντίνος παρά τις όποιες ανησυχίες του εξακολουθεί να ξεγλιστρά με ωραίο τρόπο από τα ερωτήματα που του τίθενται τόσο από το Κουράκο όσο και από το πεθερό του.

Η αλήθεια για τον Κωνσταντίνο θα βγει σιγά σιγά στο φως, προκαλώντας ένταση και σύγκρουση ανάμεσα σε αυτόν και τον Ισμίνη. Η αγάπη τους θα είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει αυτές τις αποκαλύψεις ή θα καταρρεύσει κάτω από την πίεση;

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Ιουλία σχεδιάζει την εκδίκηση της

Bojana Krsmanovic: Ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία