Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Οι ανατροπές που έρχονται στα νέα επεισόδια του 2023 αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Ένα τραγικό συμβάν έρχεται να διαταράξει τις ισορροπίες. Μια αυτοκτονία θα χτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία και θα συγκλονίσει τους κεντρικούς χαρακτήρες. Ένας άντρας θα πυροβοληθεί και όλα γύρω του θα σκοτεινιάσουν…

Ποιος «αυτοκτονεί» στην Αρεόπολη και ποια οικογένεια είναι ντυμένη στα μαύρα, για να θρηνήσει έναν δικό της; Οι ανατροπές που έρχονται στα νέα επεισόδια του 2023 αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Κίμωνας Καπερνάρος θα πεθάνει άδικα, εξαιτίας του πατέρα του, Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης θα αναγκάσει τον γιο του στη βρώμικη δουλειά του, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Μόλις ο Κίμωνας αρνηθεί και απειλήσει να σπάσει τον κύκλο, τότε άνθρωποι από τις τάξεις θα σπεύσουν να τον σκοτώσουν.

Ο Δημοσθένης δεν θα καταφέρει να τον σώσει. Ο Κίμωνας θα πυροβοληθεί στο στήθος, μπροστά στα μάτια του πατέρα του! Για να κρύψει την αλήθεια, ο Δημοσθένης θα προχωρήσει σε μια τρομερή συγκάλυψη…

Θα αποδώσει τον θάνατο του γιου του, σε αυτοκτονία, σοκάροντας τους πάντες, στην γη της ελιάς. Τι σημαίνει αυτό; Ο Δημοσθένης, ο οποίος θα δει τη δολοφονία του γιου του με τα μάτια του, θα αναφέρει σε όλους πως βρήκε τον Κίμωνα νεκρό, επειδή… αυτοκτόνησε!

Όλοι θα βυθιστούν στο πένθος, με την Ασπασία να χάνει το μυαλό της και να ρωτά ένα μεγάλο “γιατί”.

ΣΟΚ: Την ημέρα που γέννησε η Ιωάννα Τούνη έβγαλαν ξανά στη δημοσιότητα το ροζ βίντεο

Ανέκδοτο: Το κόστος της μεταμόσχευσης εγκεφάλου …! Τρελό γέλιο