Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Δεν είναι ο πατέρας της τελικα!

Η Ασπασία τρέμει και δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Η Χάιδω την πιέζει… Κανείς δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Ποιος είναι ο πατέρας της Ειρήνης και τι κρύβει η Ασπασία; Τα αποτελέσματα του τεστ DNA έρχονται στο φως.

Μια μέρα, ψάχνοντας τα πράγματα της Ασπασίας για να κλέψει, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός. Αυτό δεν είναι άλλο, από το τεστ DNA που έκανε κρυφά η Ασπασία και αναγράφει πάνω το όνομά της! Η Ειρήνη, δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει το χαρτί και τρέχει στον Δημοσθένη, φωνάζοντάς του ότι η μαμά της έκανε τεστ DNA, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Ο Δημοσθένης διαβάζει την απόδειξη και σοκάρεται.

Δεν ξέρει αν όλα αυτά είναι ένα νέο παιχνίδι της ατίθασης κόρης του ή εάν πράγματι η Ασπασία του κρύβει ένα τόσο φρικτό μυστικό… Στο μεταξύ, το κέντρο επικοινωνεί με την Ασπασία και ανακοινώνει τα αποτελέσματα: Ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της Ειρήνης! Αυτό σημαίνει πως είναι είτε ο άντρας της Χάιδως, είτε… κάποιος άλλος! Η Χάιδω μαθαίνει για αυτή την εξέλιξη και πιέζει την Ασπασία να προχωρήσουν σε νέο τεστ DNA, μεταξύ του Φίλιππου και της Ειρήνης. Η Ασπασία, όμως, έχει χλομιάσει και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η Γη Της Ελιάς

Ανθή Σαλαγκούδη: Τρελαίνει με λευκό μπλουζάκι, καυτό σορτσάκι και μαύρες μπότες – φωτογραφία

Sylvie Meis: Άναψε φωτιές με την φωτογραφία της πρώην, διάσημου ποδοσφαιριστή