Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μυρτάλη ζητάει όπλο! Τι το θέλει;

Τα πράγματα αγριεύουν! Στο σπίτι του Λυκούργου έχει μαζευτεί όλη η κοριτσοπαρέα, εκτός της Μυρτάλης, για να γιορτάσουν τον γάμο της Ισμήνης. Η Δήμητρα μεταμφιέζεται και πάλι σε “Ράινα” και χορεύει. Παράλληλα η Μαργαρίτα και ο Αλέξης υποδέχονται τον Γεράσιμο στο σπίτι τους.

Την επόμενη ημέρα ο Δημοσθένης δίνει στην Μυρτάλη το όπλο που ζήτησε: «Όπως βλέπεις, ο λόγος μου συμβόλαιο. Το ζήτησες, στο βρήκα. Πρόσεξε! Αυτό το μαραφέτι δεν το πήρες ποτέ από μένα! Το νου σου Μυρτάλη. Δεν σηκώνουμε όπλο για ψύλλου πήδημα! Γιατί μετά θα έχεις άλλα τρεχάματα!» Την ίδια ώρα οι συγκρούσεις της Μυρτάλης με όλους τους Βρεττάκους συνεχίζονται κανονικά ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να κάνει προξενιό την Ευτυχία με τον αστυνόμο τον Στράτο:«Να σε ξεμοναχιάσω θέλω βρε κορίτσι μου! Σου μίλησε η Αθηνά για τον Στράτο.. Βρε άκουσε με και άσε τις ντροπές! Έτσι γίνονται αυτά! Θα γνωριστείτε, θα πείτε δύο κουβέντες! Αν σου αρέσει καλώς! Αν όχι, απλά θα φάμε και ο καθείς τον δρόμο του! Να το οργανώσω;» Αργότερα θα έρθει και ο Γεράσιμος στον ελαιώνα και το φλερτ μεταξύ τους συνεχίζεται.

Ο Ισίδωρος αρνείται το ντιμπέιτ που έχει προτείνει ο Δημοσθένης: «Στην γύρα είναι κι άλλοι δύο υποψήφιοι! Δεν είμαστε μόνο εγώ κι ο Δημοσθένης! Αν πηγαίναμε κι οι τέσσερις, θα δεχόμουν να συμμετάσχω με χαρά.»
Η Ασπασία με την κόρη της την Ειρήνη επιστρέφουν σπίτι και ο Δημοσθένης δεν την υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο:«Θα σε κουρέψω γουλί Ειρήνη! Ένα κι ένα κάνουν δύο! Κάτσε κάτω κι άνοιξε καλά τα αυτιά σου!»
Ο Σωκράτης εμφανίζεται ακάλεστος στο σπίτι των Βρεττάκων με ένα δώρο για την Αγγελική και όλοι μένουν άναυδοι. Τι άλλο μας περιμένει στην σειρά;

Άγρια Γη spoiler: Ο φόβος και ο τρόμος στα μάτια της Μυρτώς!

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Την παράτησε από όταν ήταν στην κοιλιά της μητέρας της!