ΣΟΚ: Την ημέρα που γέννησε η Ιωάννα Τούνη έβγαλαν ξανά στη δημοσιότητα το ροζ βίντεο

Αδιανόητο το τι μπορεί να κουβαλάνε κάποιοι άρρωστοι πραγματικά άνθρωποι στο μυαλό τους. Πριν από λίγα χρόνια όταν η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε να γίνεται γνωστή, με αφορμή τη συμμετοχή της στο My style Rocks κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες της!

Λίγο αργότερα όταν ίδια έγινε η νούμερο ένα influencer βγήκε στη δημοσιότητα και ένα ροζ βίντεο από προσωπικές της στιγμές!

Η Ιωάννα Τούνη μάζεψε όλο το κουράγιο που μπορούσε να Έχει και μίλησε για αυτό το περιστατικό. Μάλιστα κατονόμασε ποιος ήταν αυτός που γύρισε το ροζ βίντεο και ποιος το έθεσε την κυκλοφορία!

Τα πράγματα έδειχναν να έχουν ξεχαστεί όμως το βίντεο υπάρχον κείμενο σε πολλούς σκληρούς δίσκους!

Με αφορμή το χαρούμενο γεγονός και τη δημοσιότητα που απολαμβάνει ξανά η Ιωάννα Τούνη, αφού μόλις απέκτησε το πρώτο της παιδί κάποιοι άρρωστοι έθεσαν σε κυκλοφορία μέσω εφαρμογής μηνυμάτων ξανά το ροζ video της Τούνη!

Προφανώς και με αυτό τον τρόπο δεν είναι εύκολο να βρεθεί ο οποίος είναι αυτός που δημοσίευσε αυτή τη φορά το βίντεο, αφού αυτό γίνεται με κοινοποίηση του βίντεο από χρήστη σε χρήστη η ομάδα χρηστών μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής μηνυμάτων

Χριστίνα Κολέτσα: Η απαγορευμένη φωτογραφία στο κρεβάτι της, μόνο με το… σεντόνι

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Οι ανατροπές που έρχονται στα νέα επεισόδια του 2023 αναμένεται να κόψουν την ανάσα.