Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Κλείνει την πόρτα στην μητέρα του!

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, ο Στέφανος θα επιστρέψει από την Ισπανία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κληρονομικά θέματα που ο νεαρός επιθυμεί να διευθετήσει. Φυσικά, δε θα μείνει μόνιμα στην Αρεόπολη. Φαίνεται πως έρχονται δύσκολές μέρες για τους πρωταγωνιστές. Μία επιστροφή στη Μάνη κι ένας έντονος διάλογος, θα δώσουν την χαριστική βολή σε μία ηρωίδα. Βασιλική και Στέφανος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν την Αρετή να καταρρεύσει.

Ο Στέφανος σπεύδει να χαιρετήσει την αδελφή του, τον Φίλιππο και τον πατέρα του. Μάλιστα, μένει αυτό το διάστημα στο σπίτι του Στάθη και οι βόλτες του στη Μάνη είναι περιορισμένες. Η Ασπασία, μόλις μάθει τα νέα, θα τρέξει στην Αρετή, για να την ενημερώσει πως ο γιος της είναι εδώ και μέρες στην πόλη. Η Αρετή θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει, να τον δει από κοντά, να τον πάρει μια αγκαλιά, όμως θα είναι μάταιο. Ο γιος της έχει πάρει την απόφασή του!

Ο Στέφανος έχει κλείσει κάθε πόρτα στην μητέρα του, με αποτέλεσμα η Αρετή να καταρρέει. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το αγαπημένο της παιδί την διέγραψε από μητέρα. Μετά τη Βασιλική, ήρθε ο Στέφανος για να την ισοπεδώσει. Η ίδια κλείνεται στο μαγαζί της και κλαίει με λυγμούς. Πλέον, έχει μείνει ολομόναχη.
Η Γη Της Ελιάς 

Χριστίνα Κολέτσα: Με την όπισθεν και μοιράζει… εγκεφαλικά – φωτογραφία

Ανθή Σαλαγκούδη: Τρελαίνει με λευκό μπλουζάκι, καυτό σορτσάκι και μαύρες μπότες – φωτογραφία