Madonna: H Μαντόνα «ακύρωσε» την ταινία για τη ζωή της (VIDEO)

Η αναμενόμενη βιογραφική ταινία της θρύλου της μουσικής Μαντόνα παίρνει επ’ αορίστων αναβολή.

Το πρότζεκτ, το οποίο θα σκηνοθετούσε η ίδια, δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη στην Universal Pictures, όπως δήλωσαν πολλές πηγές στο Variety.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Universal αποσύρθηκε μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα για την περιοδεία της. Σημειωτέον τα εισιτήρια για τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Οι γνώστες της Μαντόνα είπαν ότι η αποκλειστική της εστίαση είναι η περιοδεία, αλλά παραμένει αποφασισμένη να γυρίσει μια μέρα μια ταινία για τη ζωή της.

Εκπρόσωποι της Μαντόνα, της Γκάρνερ και της Universal Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα.

Μαντόνα: Το 2020 ανακοινώθηκε η ταινία για τη ζωή της

Αν και ανακοινώθηκε το 2020, η ανάπτυξη της ταινίας συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του 2022. Η Μαντόνα εργάστηκε σε δύο προσχέδια σεναρίου που περιλάμβαναν μεγάλες περιόδους της δημιουργικής και προσωπικής της ζωής. Μια προηγούμενη εκδοχή γράφτηκε με τη βραβευμένη με Όσκαρ Diablo Cody (οι συνεδρίες τους για τη συγγραφή διαδόθηκαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Η Έριν Κρεσίντα Γουίλσον («Secretary», «Το κορίτσι στο τρένο») έκανε ένα δεύτερο πέρασμα.

Τον περασμένο Ιούνιο, το Variety έβγαλε την είδηση ότι η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Γκάρνερ είχε κερδίσει τον ρόλο του ποπ είδωλου. Ακολούθησε ένα εξαντλητικό bake-off εβδομάδων ανάμεσα σε μια ομάδα νέων ηθοποιών (μεταξύ των οποίων η Florence Pugh, η πρωταγωνίστρια του “Euphoria” Alexa Demie, η Odessa Young και η Bebe Rexha) που παρακολούθησαν bootcamp τραγουδιού και χορού.

Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, έφερε το έργο στο στούντιο μαζί με την παραγωγό Amy Pascal, της οποίας η ομώνυμη εταιρεία παραγωγής έχει εγκατασταθεί στο οικόπεδο της Uni.

Η Σάρα Ζαμπρένο και ο επί σειρά ετών μάνατζερ της Μαντόνα, Γκάι Όσερι, είχαν αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή. Το πρότζεκτ θα σηματοδοτούσε μια επανένωση για τη Μαντόνα και την Pascal, οι οποίες είχαν συνεργαστεί το 1992 στο κλασικό έργο του μπέιζμπολ «A League of Their Own».

Η Μαντόνα έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες μεγάλου μήκους: Το «Filth and Wisdom», μια δραμεντί του 2008 που διαδραματίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και το «W.E.» του 2011, ένα ιστορικό ρομάντζο για την παραίτηση του βασιλιά Edward VIII από τον βρετανικό θρόνο για να παντρευτεί την Αμερικανίδα διαζευγμένη Wallis Simpson.

Εύα Λονγκόρια: Αναπολεί το καλοκαίρι με σούπερ σέξι λευκό μπικίνι

Survivor All Star spoiler: Το κόλπο γκρόσο με την Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει ο Ατζούν