Μαντόνα: Έβαλε «φωτιά» με την Ούρσουλα Κορμπερό στη συναυλία της στη Βαρκελώνη

Η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, έδωσε δύο sold out συναυλίες στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης. Στη δεύτερη βραδιά της, μάλιστα, κάλεσε τη φίλη της, Ούρσουλα Κορμπερό να την ακολουθήσει στη σκηνή, καθώς οι δυο τους παρακολουθούσαν διάφορα μοντέλα να χορεύουν το «Vogue» και να τους μοιράζουν παρτιτούρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hola!, και οι δύο γυναίκες συζήτησαν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη Μαντόνα να μοιράζεται μια φωτογραφία μαζί με τον Κορμπερό γράφοντας: «”Tokyo” για πάντα!». Το μήνυμα είναι μια αναφορά στην ηρωίδα της πρωταγωνίστριας της σειρά «La Casa De Papel», η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δυο τους συναντήθηκαν.

Η Κορμπερό κοινοποίησε, με τη σειρά της, την εικόνα στα stories του Instagram, προσθέτοντας το εξής μήνυμα: «Τι νύχτα με τη βασίλισσα».

Úrsula Corberó se subió ayer al escenario con Madonna para regalar a todos los asistentes este increíble momentazo 👇 pic.twitter.com/cU8rQkCLWC

— EL ESPAÑOL (@elespanolcom) November 3, 2023

Βέβαια, η Κορμπερό παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τον σύντροφό της, Chino Darin, και τη φίλη της Miranda Makaroff, οι οποίοι μοιράστηκαν βίντεο από τη συναυλία. Οι δυο τους καταγράφηκαν να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna και να διασκεδάζουν μαζί. «Ήταν απίστευτο, σε ευχαριστώ Madonna!» έγραψε, μάλιστα, η Miranda Makaroff σε ένα από τα Instagram stories της.

Η φιλία της Madonna και της Úrsula Corberó

Πάντως, η Κορμπερό έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλία της με τη Μαντόνα η οποία άρχισε όταν οι δύο τους επέβαιναν στο ίδιο αεροπλάνο. Η Ισπανίδα ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon» λέγοντας: «Ταξίδευα προς στη Μαδρίτη και έκανα μια ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα».

Ακόμα, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου και ξαφνικά περπάτησε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Ήρθε στη θέση μου και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε “Γεια σου, γεια”». Η Κορμπερό είπε ότι ήταν απίστευτα σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τη σειρά της, η Μαντόνα είπε: «Συγγνώμη, ήθελα απλώς να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστριά σου. Λατρεύω το “La Casa De Papel”. Η “Tokyo” είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα».

dessou.gr

Latest

Έφαγε «χυλόπιτα» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τον προσκάλεσα για φαγητό και δεν έχει απαντήσει 5 μέρες. Μήπως δε με γουστάρει;» (vid)

Μάθιου Πέρι: Το σημαδιακό τραγούδι που έπαιξε στην κηδεία του και λύγισε τους πάντες