Εύα Λονγκόρια: Αναπολεί το καλοκαίρι με σούπερ σέξι λευκό μπικίνι

Η Εύα Λονγκόρια, η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε στη σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» και αγαπήσαμε στις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της.

Η ίδια, που πριν λίγο καιρό αποφάσισε να αφοσιωθεί στην παρουσίαση, νοσταλγεί το καλοκαίρι και κάνει και εμάς να αισθανόμαστε το ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Το κορίτσι της Disney δεν είναι και τόσο μικρό πια – Η Μπέλα Θορν στη πιο σeξι φωτογράφιση της

Η Εύα Λονγκόρια έδειξε το γυμνασμένο της σώμα φορώντας ένα μπικίνι σε ένα throwback καλοκαιρινό στιγμιότυπο που αναστάτωσε τους φίλους της.

Η 47χρονη ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε φοράει ένα λευκό μπικίνι την ώρα που απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης πάνω σε ένα σκάφος.

Η πρωταγωνίστρια της σειρά Desperate Housewives έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου: «Λείπει σε κανέναν άλλον ο καλοκαιρινός ήλιος;».

Στροφή στην καριέρα της
Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο τιμόνι μιας νέας σειράς με θέμα τα ταξίδια και τη γαστρονομία του CNN+.

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία streaming η ηθοποιός θα είναι παρουσιάστρια της σειράς «Eva Longoria: Searching for Mexico».

Η σειρά προέρχεται από τη RAW, την ίδια κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία που ήταν παραγωγός της «Stanley Tucci: Searching for Italy» με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Στάνλεϊ Τούτσι.

«Από τη συγκομιδή της μπλε αγαύης για τεκίλα, όπως έκαναν οι Αζτέκοι κάποτε, μέχρι το αργό μαγείρεμα της παραδοσιακής σάλτσας μόλε στην Οαχάκα, ελάτε με τη Λονγκόρια καθώς ταξιδεύει στις πολλές, όλο ζωή, περιοχές του Μεξικού για να αποκαλύψει τις μοναδικές και πολύχρωμες κουζίνες του», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή.

Σε δήλωσή της η Εύα Λονγκόρια είπε ότι η παρουσίαση της σειράς είναι «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». «Η συνεργασία με το CNN σε μια γαστρονομική αποστολή σε όλο το Μεξικό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» τόνισε.

«Είμαι τόσο περήφανη για τις μεξικανοαμερικανικές ρίζες μου και ανυπομονώ να αποκαλύψω τα κρυμμένα πετράδια του Μεξικού στον κόσμο μέσω του Searching for Mexico», συμπλήρωσε.

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έκαναν απίστευτο πόλεμο, ήταν τραυματική εμπειρία»

Madonna: H Μαντόνα «ακύρωσε» την ταινία για τη ζωή της (VIDEO)