Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Άλλος ένας αδίστακτος κακοποιός στην σειρά!

Ο ηθοποιός αναμένεται να αναλάβει έναν σκοτεινό ρόλο που θα συνδέεται άμεσα με τον Κωνσταντίνο και τον Δημοσθένη. Οι βρώμικες δουλειές θα συνεχιστούν και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ενώ ο υπόκοσμος κι η μαφία μεγαλώνουν. Οι ήρωες μπλέκονται σε νέα επικίνδυνα μονοπάτια, που θα τους φέρει ένα βήμα πριν τον θάνατο. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φέρνει νέους αδίστακτους χαρακτήρες που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Ζώης, ο οποίος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. Ποιον θα υποδυθεί και με ποιους θα συνδεθεί;

Ο Γιώργος Ζώης, λοιπόν, θα υποδυθεί το αφεντικό του κλαμπ, που βλέπουμε και στο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Όλοι τον αποκαλούν Αφεντικό και κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα. Είναι ένας άντρας γοητευτικός, αλλά και αυστηρός. Ξέρει πώς να φερθεί στις κοπέλες του κλαμπ, πότε να δείξει την “αγάπη” του και πότε τον θυμό του. Οι κοπέλες τον τρέμουν και σπάνια του φέρνουν αντίρρηση.

Στην ιεραρχία βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο, αφού το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο, όμως, δεν έχει γνωρίσει ακόμα. Ο Κωνσταντίνος τον προσεγγίζει για να αναλάβει τον ρόλο του Δημήτρη. Το «Αφεντικό» είναι σκληρός, αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ όλοι τον τρέμουν και τον φοβούνται, ενώ με ένα βλέμμα του κάνουν ότι διατάξει.

Μαρία Λεκάκη: Όλο πέτρα, παραμυθένια θέα, το εξοχικό της … είναι το σπίτι των παιδικών μας χρόνων

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Το πρόβλημα του Παύλου με Μαρίνα και Αντώνη!