Μαρία Λεκάκη: Όλο πέτρα, παραμυθένια θέα, το εξοχικό της … είναι το σπίτι των παιδικών μας χρόνων

Η Μαρία Λεκάκη τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το ησυχαστήριό της στη γραφική Κερνίτσα της Αχαίας, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.Η παραδοσιακή και απλή αρχιτεκτονική του σίγουρα θα σου θυμίσει τα παιδικά σου καλοκαίρια στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό. Με τη μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και το βουνίσιο δροσερό αέρα τα βράδια.

Η ηθοποιός επισκέπτεται πολύ συχνά το εξοχικό της, δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού αλλά και από τη μαγευτική θέα. Το σπίτι της είναι διώροφο, πέτρινο και με πολλές ξύλινες λεπτομέρειες.

Ακόμη και τα είδη οικοσκευής τα οποία χρησιμοποιεί στην κουζίνα της, έχουν έναν vintage χαρακτήρα, ο οποίος ταιριάζει στον interior traditional χαρακτήρα του σπιτιού.

Η ξύλινη εσωτερική οροφή μαζί με τα λιτά έπιπλα δημιουργούν ένα πολύ ζεστό σκηνικό εσωτερικά και οι απλές λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση.

Εξωτερικά διατηρείται ο ρετρό χαρακτήρας με τις ferforge πολυθρόνες και το τραπέζι κάτω από τα δέντρα, που χαρίζουν μόνιμη σκιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως θα δείτε, το σπίτι διαθέτει υπέροχη θέα και έναν μεγάλο περιποιημένο κήπο μες στο πράσινο και την όμορφη φύση, με έλατα και διάφορα φυτά.

Η ίδια χαλαρώνει στο χωριό κάνοντας αγροτικές εργασίες, μαζεύοντας φρέσκα λαχανικά από το μπαξέ της ή απολαμβάνοντας απλά τη φύση και τα ζώα.

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Η απόφαση του δικαστηρίου για την μικρή Αγγελική!

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Άλλος ένας αδίστακτος κακοποιός στην σειρά!