Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Το πρόβλημα του Παύλου με Μαρίνα και Αντώνη!

Όταν ο Παύλος καταφθάνει στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια. Η Μαρίνα αρχικά χαίρεται που επέστρεψε ο ξάδερφος του άντρα της, αλλά δε θα αργήσει να το μετανιώσει. Ο ερχομός του Παύλου σπέρνει τον πανικό και δημιουργεί πολλά προβλήματα, όχι μόνο στους Σταματάκηδες, αλλά και τους Βρουλάκηδες. Ο Παύλος έχει ενστάσεις για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, με αποτέλεσμα να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι κι η Μαρίνα να γίνεται έξαλλη.

 

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος και η εμφάνισή του στο χωριό θα δημιουργήσει νέα προβλήματα. Από τη μία η Μαρίνα αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια με την παρουσία του εκεί, αφού ξέρει ότι οι Σταματάκηδες θα μείνουν μακριά από την οικογένειά τους. Αρκετό αίμα έχει χυθεί.

Σύντομα, όμως, η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος έχει έρθει με έναν και μοναδικό σκοπό, που είναι να πάρει εκδίκηση. Ο Παύλος γίνεται δικτάτορας μέσα στην οικεία των Βρουλάκηδων και απαιτεί να γίνεται πάντα το δικό του. Ο Παύλος έχει γίνει σκιά της Μαρίνας και ελέγχει κάθε της βήμα.

Δε θα αργήσει να μπει εμπόδιο στη σχέση της με τον Αντώνη, αφού ενοχλείται που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια η Μαρίνα βρήκε αλλού την αγάπη. Ωστόσο, ο Αντώνης δε θα το βάλει κάτω και προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα της ζωής του να κάνουν επιτέλους αυτό το βήμα.

Η γυναίκα στην αρχή προβληματίζεται, αλλά η Αργυρώ της τονίζει έντονα ότι πρέπει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει εκείνη, αφού έχει περάσει πολλά. Τότε, η Μαρίνα έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο, ύστερα από όλη την πίεση που έχει υποστεί και του τονίζει ότι θα παντρευτεί με τον Αντώνη. Έτσι, το ζευγάρι ορίζουν ημερομηνία γάμου κι είναι έτοιμοι επιτέλους να ζήσουν μαζί ως ζευγάρι.

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Άλλος ένας αδίστακτος κακοποιός στην σειρά!

Φωτογραφία ΣΟΚ: Η Μάιλι Σάιρους τα πετά στο Instagram και αυτοϊκανοποιείται