Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Ο Κουράκος στα όριά του – Βγάζει ένταλμα για την σύλληψης

Μετά το περιστατικό με τα ψέματα και την κλοπή, ο Θανάσης θα επιστρέψει στη Μάνη για κάτι δουλειές. Παρόλο που η Αρετή τον είχε προειδοποιήσει, εκείνος δείχνει πως δε την φοβάται πια.
Στη φυλακή θα οδηγηθεί η Αρετή, ύστερα από ένα απαράδεκτο συμβάν, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα αυτή μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, στις ακραίες συμπεριφορές κι αντιδράσεις της. Το ίδιο θα συμβεί κι αυτή τη φορά, μόνο που η κατάληξη δε θα είναι καλή..

Ο Θανάσης εμφανίζεται στην Αρεόπολη, αγνοώντας πως η Αρετή και η Αναστασία καραδοκούν. Η Αρετή τον αντικρίζει από μακριά, αρχίζει να ουρλιάζει, να τον βρίζει και να του πετά πέτρες.
Ο Θανάσης τραυματίζεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, αναλύει ακριβώς τα όλα όσα πέρασε στα χέρια αυτής της γυναίκας. Ο Κουράκος, έχοντας φτάσει πια στα όριά του, δίνει ένταλμα σύλληψης.

Η Αρετή μπαίνει στη φυλακή μόνη κι αβοήθητη, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης αρνείται να την βοηθήσει, καθώς μέσα του πιστεύει πως μόνο ένα τόσο σκληρό γεγονός θα μπορέσει να την “ταρακουνήσει”.
Οι μέρες περνούν, η Αρετή αποφυλακίζεται, όμως οι κατηγορίες εις βάρος της παραμένουν βαριές. Μία μεγάλη δίκη ξεκινά… Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της στο δικαστήριο και ποιοι θα της γυρίσουν οριστικά την πλάτη;
Η Γη Της Ελιάς 

Ανέκδοτο : Ο τεμπέλης ψαράς και η επική απάντησή του …! Επικό Γέλιο

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταυρός και η Αργυρώ,από εραστές μετατρέπονται σε εχθροί