Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσωνας απειλεί την Ευγενία πως θα την κλείσει φυλακή

Οι εξελίξεις που αναμένονται στα νέα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συνταρακτικές. Η σειρά ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να φέρει στο προσκήνιο το άλλο πρόσωπο του Ιάσωνα, η οποία θα είναι μία έκπληξη για τους θεατές.

Αν και ο Ιάσωνας μπορεί να έχει αισθήματα εκδίκησης απέναντι στην Αλεξάνδρα για τον πόνο που του προξένησε, αγαπά την ίδια και η εμφάνισή της στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό της τον κινητοποιεί να αναζητήσει την αλήθεια για το τι συνέβη και ποιος ευθύνεται για την κατάστασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξάνδρα δεν προτίθεται να κατηγορήσει την Ευγενία για την επίθεση και την προσπάθεια δολοφονίας, αλλά θα προσπαθήσει να κρύψει την αλήθεια πίσω από διάφορες προφάσεις που φαίνεται αδιανόητες σε πολλούς.

Ο Ιάσωνας, αφού εκδηλώσει την οργή του, συνειδητοποιεί ότι η Αλεξάνδρα κρύβει κάτι και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη στο δάσος και ποιος επιχείρησε να την επιτεθεί. Όταν ανακαλύπτει ότι το όπλο προέρχεται από τον Μάρκο, αναφέρεται σε έναν αίσθημα οργής, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος δεν θα απειλούσε ποτέ τη ζωή της.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει και πρέπει να το ανακαλύψει. Αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν συνδέσεις μεταξύ των γεγονότων που τον οδηγούν σε μια μυστηριώδη μορφή, την Ευγενία, την οποία απειλεί με αποκαλύψεις και καταγγελίες που μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή.

Τότε ο Μάρκος, για το καλό των παιδιών τους, παρακαλεί τον Ιάσωνα να μην αποκαλύψει την αλήθεια για την Ευγενία, καθώς αυτό θα τα αφήσει ορφανά. Προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά, ο Ιάσωνας βρίσκεται σε δύσκολη ηθική δίλημμα και πρέπει να αποφασίσει πώς θα αντιδράσει.

Σασμός spoiler: Η Αναμέτρηση Των Εχθρών -βγάζουν μαχαίρια Αστέρης- Ανδρέας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία διαλύει τον Δημοσθένη