Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία διαλύει τον Δημοσθένη

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται με καθηλωτικό ενδιαφέρον. Ένα από τα κυριότερα πρόσωπα που θα βιώσει μια απότομη αλλαγή στη ζωή του είναι ο Δημοσθένης Καπερνάρος. Ο Δημοσθένης, βυθισμένος στον υπόκοσμο και τις ανομίες, ξεκινά να ζει μια ζωή γεμάτη τρόμο μετά την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων.

Τον ταλαιπωρεί ο φόβος μήπως οι άνθρωποι του τον προδώσουν και τον καταγγείλουν. Ωστόσο, μια άλλη απειλή θα τον συναντήσει: η Ασπασία. Η Ασπασία, αποδεικνύεται ότι είναι η αιτία της συντριβής του Δημοσθένη. Ο κόσμος του θα καταρρεύσει σε μια τεράστια και ανυπολόγιστη καταστροφή, η οποία θα του κοστίσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σειρά.

Η οικογένειά του θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν υπόκεινται σε οικονομικό έλεγχο και χάνουν μεγάλα ποσά χρημάτων. Όλες οι προσπάθειες που είχε καταβάλει κατά τη διάρκεια των χρόνων καταρρέουν μπροστά του σαν τραπουλόχαρτο, και ο Δημοσθένης δεν μπορεί πλέον να το διαχειριστεί. Αυτά τα γεγονότα, όμως, είναι αποτέλεσμα των ενεργειών της Ασπασίας.

Η Ασπασία, όταν επιβεβαιώνει ότι εξαιτίας του Δημοσθένη έχει χάσει το παιδί της, τρελαίνεται και κάνει τα πάντα για να τον καταστρέψει εντελώς. Τον κατηγορεί στην αστυνομία, και εκείνος βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό. Θα καταφέρει να αντέξει αυτήν την κατάσταση;

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσωνας απειλεί την Ευγενία πως θα την κλείσει φυλακή

Latest

Το θαύμα της Μάγδας Τσαγγάνη: «Έβαλα το αυτί μου στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου και άκουσα χτυπήματα»