Η Γη της Ελιάς 3ος Κύκλος spoiler: Η Ειρήνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης νιώθουν όλο και περισσότερο την ανάγκη να είναι κοντά στον Ορέστη. Γι’ αυτό τον προσκαλούν συχνά στο σπίτι τους για να φάνε και να συζητήσουν μαζί του. Κατά την τελευταία του επίσκεψη, η Ασπασία εκφράζει την ειλικρινή αγάπη της προς τον Ορέστη, λέγοντας ότι γνωρίζει ότι η καρδιά του γιου της χτυπάει μέσα στο στήθος της Ασπασίας.

Η Γη της Ελιάς – Η Ειρήνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Αυτά τα λόγια της Ασπασίας τα ακούει τυχαία η Ειρήνη, που μπαίνει στο σπίτι εκείνη την ώρα. Μείνει έκπληκτη και ρωτά εναγωνίως τη μητέρα της τι είπε. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης εξηγούν την κατάσταση και πώς ο Ορέστης είναι ερωτευμένος με την κόρη τους, την Ειρήνη. Η Ειρήνη ταράζεται από αυτήν την αλήθεια και προσπαθεί να επεξεργαστεί τα συναισθήματά της και να βάλει τις σκέψεις της σε μια λογική τάξη.

Η ανακάλυψη της ειλικρινούς αγάπης του Ορέστη για την Ειρήνη προκαλεί έναν νέο χείμαρρο συναισθημάτων στην Ειρήνη. Αναρωτιέται για τα συναισθήματά της προς τον Ορέστη και πώς αυτά επηρεάζουν τον ίδιον και τον πατέρα της, Δημοσθένη.

Ενδεχομένως να ανακαλύπτει ότι η αναγνώριση αυτής της αγάπης μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους εντός της οικογενείας της, αλλά και να δημιουργήσει ερωτικά και συναισθηματικά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσει. Αυτή η ανατροπή στην ιστορία δίνει ένα νέο πλαίσιο για τις σχέσεις των χαρακτήρων και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον.

Ιωάννα Λίλη: Αυτή είναι η μητέρα και και η μια από τις 2 αδερφές της – Πόσο μοιάζουν; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μάγισσα: Μιχαήλ και Σπήλιος ανοίγουν την βεντέτα