Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Πήγαμε να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού και δεν ακούσαμε τίποτα

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan περιέγραψαν, τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι η τραγουδίστρια απέβαλε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Μέσα από το podcast τους, ο DJ Stephan είπε αρχικά: «Η πρώτη μας εμπειρία ήταν το Μάιο, όταν η Έλενα έμεινε πρώτη φορά έγκυος. Ξεκινήσαμε χαρούμενοι, μια πολύ ωραία ημέρα, με ωραία διάθεση, και πήγαμε στρον γιατρό να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα. Καρδούλα δεν ακούσαμε».

Δείτε το βίντεο του «Happy Day»

Η Έλενα Τσαγκρινού είπε από την πλευρά της: «Και βλέπουμε τον γιατρό που δεν μιλάει καν κι έχει μείνει παγωτό. Μας λέει “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα”».

«Μας είπε ότι δυστυχώς πρέπει να ρίξουμε το έμβρυο, ήμασταν στην 6η με 7η εβδομάδα» συνέχισε ο dj Stephan και η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ήταν μια σοκαριστική στιγμή γιατί δεν περιμέναμε ότι θα πάει κάτι στραβά. Ως πρώτη φορά μανούλα, ένιωθα ότι το κουβαλάω εγώ αυτό το βάρος. Ξαναπροσπαθήσαμε απευθείας, δεν το αφήσαμε κάνα χρόνο μετά. Τον Αύγουστο γεννάμε».

Λίγο καιρό πριν, η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φορά ένα γαλάζιο κολάν και σηκώνει ψηλά το φούτερ της, για να δείξει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, προκάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν πόσο μηνών έγκυος είναι.

Ειδικότερα, έγραψε: «Μαντέψτε … πόσο μηνών είμαι;;; Και γράψτε μου στα comments τις δικές σας rainbow 🌈 μανουλοιστορίες 🤰🏻👼🏻❤️🫶🏻… Πόσα μηνύματα αγάπης μας στείλατε!!! Θα τα πούμε όλα σε αναλυτικό vlog που θα συμμετέχετε και εσείς και θα πω δικές σας ιστορίες… μιας, δυο τριών αποβολών που δεν το βάλατε κάτω… ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

dessou.gr

Το περιβάλλον της οικογένειας στην αποδοχή νέων σχέσεων: Η αντίδραση των παιδιών μου στη σχέση με την Αφροδίτη

Γνωρίστε το Νίκο Καρβέλα, υποψήφιο για τις Ευρωεκλογές