Γνωρίστε το Νίκο Καρβέλα, υποψήφιο για τις Ευρωεκλογές

Σε κάθε ευρωεκλογές, οι πολιτικοί και οι κόμματα προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους ψήφους μπορούν. Μερικές φορές, όμως, εμφανίζονται και νέες πολιτικές ομάδες, όπως η “Εθνική Ομάδα”, που προσπαθούν να κερδίσουν την υποστήριξη των πολιτών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηγέτη, η “Εθνική Ομάδα” αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρία. Ανάμεσά τους βρίσκονται κορυφαίοι Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει στο εξωτερικό, καθώς και αξιόλογοι επαγγελματίες και πολιτικοί από την εγχώρια σκηνή.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζει στη λίστα των υποψηφίων της “Εθνικής Ομάδας” είναι ο γνωστός συνθέτης, Νίκος Καρβέλας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, συνεργάζεται με τον Καρβέλα σε κοινές πρωτοβουλίες και επιχειρήματα, εκτιμώντας τη συνεργασία του με έναν άνθρωπο που έχει ακαδημαϊκή παιδεία, είναι αγωνιστικός και έχει γράψει τρία βιβλία.

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της “Εθνικής Ομάδας” θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου και αναμένεται να προκαλέσουν ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο στις 19:00 και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό ατόμων που θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη νέα πολιτική ομάδα.

Written by admin

Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Πήγαμε να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού και δεν ακούσαμε τίποτα

Η Καλομοίρα μιλάει για το bullying: «Η νεαρή ηλικία δεν είναι δικαιολογία για ακατάλληλη συμπεριφορά»