Η πρόταση γάμου μετά από τρεις μέρες αποβολής

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan έδωσαν από κοινού συνέντευξη, για τον γάμο που πρόκειται να κάνουν, αλλά και το παιδί τους, που θα έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες.

Ο DJ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια, έγινε μόλις δύο ή τρεις μέρες μετά την αποβολή που είχε από την προηγούμενη εγκυμοσύνη της.

Όπως είπε στο «Happy Day»: «Εγώ ήθελα έτσι κι αλλιώς να της κάνω πρόταση γάμου, απλά μετά την αποβολή, έκανα πιο άμεσα. Όταν της έκανα ήταν δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το νοσοκομείο που είχαμε πάει. Και ήθελα να την κάνω να χαρεί, της είχαμε κάνει έκπληξη το είχαμε οργανώσει στο κλαμπ. Και πιστεύω ότι της έδωσα πολλή χαρά αλλά το εννοούσα, δεν το έκανα μόνο για να χαρεί, ήταν στα σχέδιά μου» και σε άλλο σημείο είπε, ότι η τραγουδίστρια παραλίγο να μην πάει στο κλαμπ, γιατί είχε πόνους λόγω της περιπέτειας με την αποβολή.

Δείτε το βίντεο


Η πρόταση γάμου
Τον Ιούλιο του 2023 και ενώ ο DJ Stephan εργαζόταν σε ένα κλαμπ, διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε τη σύντροφό του στην κονσόλα για να γονατίσει στη συνέχεια και να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Τη στιγμή απαθανάτισαν εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί και τα βίντεο από την πρόταση γάμου ανέβηκαν στο Instagram.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «Ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, μέσα από την πρώτη τους δημόσια φωτογραφία ως ζευγάρι, την οποία ανέβασε ο DJ στο Instagram, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Mike.

Written by admin

Μαρίνα Σάττι: Η τηλεοπτική σειρά που είδαμε για πρώτη φορά την τραγουδίστρια

Σωματέμποροι συναντούσαν ανήλικες σε ξενοδοχεία της Αθήνας