Σωματέμποροι συναντούσαν ανήλικες σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν από την Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, τόσο ανδρών όσο και νεαρών γυναικών (ενός 25χρονου, μίας 25χρονης, ενός 54χρονου και μιας 21χρονης). Οι συλληφθέντες σχεδίαζαν συναντήσεις με εφτά ανήλικες κοπέλες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, με άνδρες που πλήρωναν για να τις εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Επιπλέον, οι αδίστακτοι εμπόροι ανθρώπων παρείχαν ναρκωτικά στα κορίτσια πριν από αυτές τις πράξεις.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 είχε εντοπίσει επτά ανήλικα κορίτσια άνω των 14 ετών, συμπράξαντας μαζί τους και διευκολύνοντας τις συναντήσεις με τους πελάτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν σεξουαλικά τα κορίτσια στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Η 25χρονη συνελήφθη επίσης για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της.

Από τις συναντήσεις, η 25χρονη παίρνει ένα μέρος των χρημάτων και πολλές φορές τις συνοδεύει η ίδια στα σημεία συνάντησης. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχει ναρκωτικά στα θύματα αντί για χρήματα, ενώ συνήθως τις συνοδεύει η ίδια στα ξενοδοχεία.

Ο 25χρονος και ο 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και την παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας τα δικά τους οχήματα.

Η 21χρονη προώθησε τη γενετήσια εκμετάλλευση μιας από τις ανήλικες κοπέλες, λαμβάνοντας ένα μέρος από τα χρήματα.

Επιπλέον, στις αγγελίες πώλησης των κοριτσιών, αναφερόταν υποννοούμενα για την ανηλικία τους. Η τιμή για τους πελάτες-βιαστές κυμαινόταν μεταξύ 200-400 ευρώ και από αυτά, οι συλληφθέντες έπαιρναν 80-100 ευρώ.

Η αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη τους δύο ημέρες 17 και 18 Μαρτίου στους δήμους του Βύρωνα, Αιγάλεω και στις πλατείες Αττικής και Ομονοίας. Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Written by admin

Η πρόταση γάμου μετά από τρεις μέρες αποβολής

Κιμ Καρντάσιαν: Η φωτογραφία με τον αδερφό της από τα παλιά