Είναι τελικά έγκυος η Τσαγκρινού; Δείτε την να ποζάρει με bikini

Η Έλενα Τσαγκρινού ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Dj Stephan και οι φωτογραφίες από τις διακοπές της θα σε ταξιδέψουν.H Έλενα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό πριν δέκα περίπου χρόνια ως frontwoman των Otherview. Η αοιδός έχει αλλάξει αρκετά από το ξεκίνημά της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα.

Τον τελευταίο χρόνο η 28χρονη βιώνει την απόλυτη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο στο πλευρό του Dj Stephan. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και όλα δείχνουν πως σύντομα θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους αφού η τραγουδίστρια φημολογείται πως είναι έγκυος.

Πριν από λίγες ώρες η Τσαγκρινού δημοσίευσε μερικά Instagram stories τα οποία πυροδότησαν τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε on camera τον λόγο για τον οποίο ανέβαλλε προγραμματισμένες εμφανίσεις της αναφέροντας «Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δεν σας ανέβασα όμως ούτε και το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού».

Λίγο αργότερα η 28χρονη δέχθηκε μια ερώτηση από διαδικτυακό της φίλο στην οποία και απάντησε με σιωπή και χαμόγελο. «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση», έγραψε χαρακτηριστικά ένας fan.

Πηγή: nassosblog.gr

“Συλλαλητήριο” για Σφακιανάκη – Μισό εκατομμύριο Έλληνες για την επιστροφή του (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Αγγέλα από το “Παρά Πέντε” με ανύπαρκτα εσώρουχα