Ο Στέφανος Κασσελάκης υπερέξυπνος και δημιουργικός, σύμφωνα με τον Κώστα Μπίγαλη

“Κοσμική εξωτερική εμφάνιση, εξαιρετικός και επικοινωνιακός” ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε συνέντευξη στο I love Σου Κου και στη Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τον Στέφανο Κασσελάκη.
“Στην αρχή της καριέρας μου είχα μεγάλες ανασφάλειες. Δεν άφηνα πολλά περιθώρια στα κορίτσια και δεν ήμουν λιγούρης, να τρέχω πίσω από τις εντυπώσεις. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα… Ο πατέρας μου ήταν έκπληκτος από την επιτυχία μου και υπέγραφε αυτόγραφα για εμένα. Μου έλεγε ότι τον έκανα να προβληματίζεται”, ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, τόνισε: “Αρέσει η καινοτόμος διαδικασία που ξεκίνησε ο Κασσελάκης, δηλώνοντας ότι δεν θα αποφασίσει αυτός ως πρόεδρος, αλλά θα αποφασίσει η βάση. Προσωπικά, τον συμπαθώ. Κατά τη γνώμη μου, έχει αυγά στο κεφάλι και είναι έξυπνος. Ο IQ του είναι υψηλός και η ακαδημαϊκή του πορεία είναι εντυπωσιακή. Εκτός από την κοσμική εξωτερική εμφάνιση, είναι εξαιρετικός και πολύ επικοινωνιακός.”

Written by admin

Αποποιείται κάποιες αγωγές εναντίον του: Η προσπάθεια του να απορρίψει τις κατηγορίες

Το μυστικό ερωτικό παράδοξο που αποκαλύπτεται μετά από 10 χρόνια