Δωροθέα Μερκούρη: Έβαλε «χέρι» στην κόρη της, Γαία – «Το παιδί είναι…» (Video)

Latest

Η Γαία Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok και αποφάσισε να κάνει ένα collab μαγειρικής με τη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη. Μαμά και κόρη αποφάσισαν να κάνουν μια ιταλική συνταγή μακαρονάδας, την pasta al limone. Ενώ, σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη, ότι οι κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα, πήγαν να μείνουν αλλού γιατί δεν την άντεχαν.

«Το παιδί είναι…»

Αν και η Γαία αποκάλυψε πώς δεν ξέρει καθόλου να μαγειρεύει προσπάθησε να τη βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μεταξύ άλλων, η Δωροθέα Μερκούρη της έκανε και παρατήρηση να μη μιλάει αγγλικά κατά τη διάρκεια των βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία – Ελλάδα 1-0: Εθνικάρα στο Παρίσι, την λύγισε… ο Μαυροπάνος

@gaiamercurii Cooking with Dorothy at its finest (Part 1) #cookingvideo #recipe #pastaallimone #explorepage #greece💙 #for_you_page ♬ original sound – gaia mercuri

Ταξιδάκι χωρίς τον «άγγελό» της η Μερκούρη! Η «απόδραση» της Γαίας δίχως τον Λάτσιο και το βίντεο που την «καίει»

Το τελευταίο διάστημα η Γαία Μερκούρη ασχολείται με την καριέρα της στο μόντελινγκ και δεν είναι λίγες οι φορές που απασχολεί τα media με τις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες της και τις φωτογραφίσεις της.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, ωστόσο, φαίνεται πως αυτές τις μέρες θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media, ταξίδεψε στην Πορτογαλία. Μαζί της δεν ήταν – όπως περιμέναμε- ο σύντροφός της, Άγγελος Λάτσιος, αλλά μία φίλη της. Παράληλα, διαβάστε εδώ για την άγνωστη δουλειά του ζευγαριού για να βγάλει λεφτά.

Η 19χρονη μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στην Πορτογαλία στα social media. Σε αυτά τη βλέπουμε σαν σωστή τουρίστρια, να περιπλανιέται στα πολύχρωμα σοκάκια και να θαυμάζει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της πόλης.

@caesar.el.tio το ζητήσατε 🤘❤️ #οΜπρο #oBro #mpesfypgamw #greece🇬🇷 #albania🇦🇱 #greektiktok #albaniantiktok #fypage #fypages #viralllllll #virall #viralvideo #viralvideo🔥 #fypageシforyoupageシ❤️💪 #viralvideosofficial❤️❤️🤩 #viraltiktokvideos✅ #viraltiktokvideo #fypageシforyoupageシ #fypシ゚viral🖤tiktok #foryourpagetiktok #fypシ゚viral🖤video #viraltiktok ♬ Originalton – Caesar El Tio

«Στράβωσε» η Γαία Μερκούρη: Η ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο και η ενόχληση στο βλέμμα

Τη Γαία Μερκούρη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου, σε βραδινή της έξοδο με αφορμή ένα event περιοδικού. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της.

Το μοντέλο ρωτήθηκε για τον Άγγελο Λάτσιο με τον οποίο είναι σε σχέση, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη κλήθηκε αρχικά να απαντήσει, στο πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της.

«Δεν έδωσα καμία σημασία σε αυτό» απάντησε.

Στην πορεία, ένας από τους ρεπόρτερ τη ρώτησε, πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη «σαν πεθερά». Εκείνη απέφυγε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, λέγοντας: «Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».

Τέλος, σε άλλο ερώτημα που αφορούσε το αν ο Άγγελος Λάτσιος είναι υποστηρικτικός στα επαγγελματικά της σχέδια, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύ υποστηρικτικός. Μου λέει όλη την ώρα πόσο όμορφη είμαι. Και κακάσχημη να είμαι».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τον δάγκωσε καρχαρίας – Έτσι κατάφερε να τον διώξει

«Βόμβα» από την Τάμτα: «Δεν ισχύει ότι ο πατέρας μου με πάντρεψε με φίλο του, ο άντρας μου ήταν…»