Γαία Μερκούρη: Η πρώτη ανάρτησή της για την εγκυμοσύνη από τον Άγγελο Λάτσιο – video tik tok

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Κάποιες κινήσεις, δε, έκαναν τις φήμες αυτές τα τελευταία 24ωρα να φουντώσουν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο κανείς δεν έχει πάρει τον λόγο μέχρι στιγμής να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το περιστατικό αυτό. Βέβαια, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές.

Η ίδια η Γαία Μερκούρη, όμως, μιας και πλέον έχει γίνει πολύ ενεργός χρήστης στο tik tok, έκανε την πρώτη της… αναφορά θα έλεγε κανείς, στην είδηση αυτή.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο με random φωτογραφίες από την συλλογή του κινητού της και κοντά στο τέλος αυτού φαίνεται το εξώφυλλο του περιοδικού που έβγαλε πρώτο την φήμη αυτή με την ίδια να γράφει από κάτω “μου έστειλε μια φίλη ένα περιοδικό που λέει πως είμαι έγκυος”.

@gialouba

Oti nane

♬ BEST INTEREST – HI GUYS

Δεν σχολιάστηκε ούτε κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο αλλά διαβάζοντας κανείς τα σχόλια κάτω από το βίντεο μπορεί να καταλάβει με σιγουριά πως όλοι γελούν με την είδηση αυτή, άρα δεν ισχύει, όπως σας διαβεβαιώσαμε κι εμείς παραπάνω.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σοκαριστικές εξελίξεις με την σχέση Μάνου και Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τα προβλήματα του Κουράκου δεν έχουν τελειωμό!