Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Το ψάρεμα στην Άνδρο και ο ξεσηκωτικός χορός της 18χρονης

Δείτε φωτογραφίες

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν.

O 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη συνηθίζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους και στιγμιότυπα από τα όμορφα ταξίδια που πραγματοποιούν, τόσο σε μέρη της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Λατρεμένος τους προορισμός είναι τα Άχλα της Άνδρου, όπου ο νυν σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, διαθέτει την ξενοδοχειακή του μονάδα. Εκεί βρέθηκαν τα δύο παιδιά, με την Γαία Μερκούρη να δημοσιεύει χθες (Πέμπτη, 31/3) μια σειρά φωτογραφιών τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως μαρτυρούν τα παρακάτω στιγμιότυπα, Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μπήκαν σε καΐκι και, μαζί με κάποιους ντόπιους ψαράδες, έζησαν την εμπειρία του ψαρέματος. Έπιασαν, μάλιστα, αρκετά ψαράκια, οπότε το «τραπέζι» μετά θα ήταν κάτι παραπάνω από καλό.

Χθες και λίγες ώρες αφού πραγματοποίησε την παραπάνω ανάρτηση, η Γαία Μερκούρη προχώρησε σε μία νέα, όπου την βλέπουμε να το ζει χίπικα και είναι μία θεά! Φορώντας ένα ιδιαίτερο, φαρδύ παντελόνι και μαύρο crop top, χορεύει ένα ξεσηκωτικό κομμάτι και μας φτιάχνει τη διάθεση. Δεν ξέρουμε αν οι δύο φωτογραφίες και το σύντομο βίντεο τραβήχτηκαν στην Άνδρο ή την Αθήνα, αλλά το μήνυμα είναι ένα: Απελευθερωθείτε και χορέψτε!

Μαρία Κορινθίου: Σικ, σέξι και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, διαφημίζει λαμπάδες – τριαντάφυλλα

Δίκη Λιγνάδη: «Ένιωσα πόνο στη μέση, μου έβγαλε το σορτσάκι και…» περιγράφει το δεύτερο φερόμενο ως θύμα