Μαρία Κορινθίου: Σικ, σέξι και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, διαφημίζει λαμπάδες – τριαντάφυλλα

Δείτε τη ανάρτηση της ηθοποιού και επιχειρηματία

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο αισθησιακές και αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Xωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, μαγνητίζει τα βλέμματα, όπου κι αν πάει.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία με τους θαυμαστές της. Εκτός από αυτό, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, διαφημίζει τα προϊόντα της εταιρείας της, στην οποία κάθε γυναίκα θα βρει, μεταξύ άλλων, σικάτα ρούχα, καλλυντικά, μοντέρνα κοσμήματα και «έξυπνα» δωράκια για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και χθες Πέμπτη 31/3, η Μαρία Κορινθίου φρόντισε να αποχαιρετήσει τον Μάρτιο, υπενθυμίζοντας στους περισσότερους από 585.200 followers της ότι σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα. Συγκεκριμένα, η 42χρονη επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο και δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει κρατώντας στα χέρια της μία «ανθοδέσμη» από λαμπάδες – τριαντάφυλλα και είναι, όπως πάντα, άκρως ελκυστική.

Ντυμένη με ένα μαύρο και κομψό φόρεμα, το οποίο κολακεύει το ντεκολτέ της, και έχοντας δώσει όγκο στα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν, δεν μπορεί παρά να ανεβάζει τη διάθεση των θαυμαστών της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια μαλλιά της, τα οποία πέφτουν κυματιστά στην πλάτη και το στήθος της.

Να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή επιχειρηματίας πραγματοποίησε την εν λόγω ανάρτηση, θέλοντας να διαφημίσει τις λαμπάδες της εταιρείας της. Ο στόχος σίγουρα επετεύχθη!

Μάνος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου – Ο τσακωμός τους και η ατάκα του πατέρα που συγκλονίζει

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Το ψάρεμα στην Άνδρο και ο ξεσηκωτικός χορός της 18χρονης