Μαρία Κορινθίου: Με κόκκινο κραγιόν και… λαμπάδες–τριαντάφυλλα, ανέβασε τη διάθεση των θαυμαστών της

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

Αδιαμφησβήτητα, η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις αγαπητές και αισθησιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, ενώ κερδίζει τον θαυμασμό των ανδρών, χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, καλλυντικών, αξεσουάρ και ειδών δώρου. Φυσικά, διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα της επιχείρησής της στο Instagram, αφού τον λογαριασμό της ακολουθούν πάνω από 585.000 άτομα. Εκτός από αυτό, ο ρόλος του μοντέλου της ταιριάζει.

Και το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, η 42χρονη καλλονή θύμισε στους followers της ότι σε λιγότερο από 20 μέρες έχουμε Πάσχα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υπέροχες και ξεχωριστές λαμπάδες – κόκκινα τριαντάφυλλα της εταιρείας της.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες της, κρατά μία «ανθοδέσμη» από τις λαμπάδες και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια μαλλιά της, τα οποία πέφτουν κυματιστά στην πλάτη και το στήθος της, με την ίδια να εκπέμπει ερωτική διάθεση. Ακόμη πιο ελκυστική την καθιστoύν το κόκκινο κραγιόν, που δίνει όγκο στα χείλη της, και το eyeliner, που χαρίζει στο βλέμμα της ζωντάνια.

Νομίζω πως η Μαρία Κορινθίου έπεισε όσες νονές έχουν βαφτίσει κοριτσάκια, να δωρίσουν σε εκείνα τις λαμπάδες του brand της. Τι λέτε;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία αποκάλυψη του Ακύλα ταράζει το σπίτι των Σεβαστών

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι σοκαρισμένος, ήταν υπόδειγμα μητέρας, τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα»