Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι σοκαρισμένος, ήταν υπόδειγμα μητέρας, τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα»

Ο 30χρονος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε περιστατικό κακοποίησης της κόρης του, Τζωρτζίνας

Στο γραφείο της ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης κόρης του, Τζωρτζίνας, βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο 30χρονος πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, δήλωσε υποστήριξη κατηγορίας εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μαζί με τον δικηγόρο του.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την 33χρονη, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για το χαμό της 9χρονης κόρης τους, καθώς στην παρούσα φάση δεν τον ενδιαφέρει αυτό, αλλά μόνο να αποδειχθεί η αλήθεια για τα τρία παιδιά.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα, που υποστήριζα μέχρι τελευταία στιγμή, έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανείς από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές γι’ αυτό» επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, είπε: «Καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές, να δούμε τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις, που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Είναι παθολογικά τα αίτια. Αυτό κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα κυρίως, να πάρουμε μία απάντηση. Με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε τα λεγόμενα της πρώην πεθεράς του ότι υπήρξε κακοποίηση της Τζωρτζίνας. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είχε έρθει κοινωνική υπηρεσία από μία κλήση που είχε λάβει. Γνωρίζουν οι ίδιοι από το αρμόδιο τμήμα τι έχει γίνει. Την άλλη, το παιδί είχε πάει στο Καραμανδάνειο για κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο στα νοσοκομεία και τις αρμόδιες Αρχές».

Βίντεο: iefimerida.gr

 

Μαρία Κορινθίου: Με κόκκινο κραγιόν και… λαμπάδες–τριαντάφυλλα, ανέβασε τη διάθεση των θαυμαστών της

Άκης Πετρετζίκης: Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο σεφ! Έγκυος σε αγοράκι ή κοριτσάκι είναι η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;