Χειρουργική επέμβαση για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη: Η δύσκολη εβδομάδα των παθών

Το μήνυμα που μοιράστηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, μέσω των social media, λίγο μετά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Μέσω των social media επέλεξε να επικοινωνήσει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πως υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση πριν από λίγες ώρες. Κι αυτό μιας και ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο από το νοσοκομείο.

Ειδικότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μας ενημέρωσε ότι απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και τώρα αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως αυτός τονίζει, στο σπίτι του.

«Απαλλάχθηκα από κάτι κακές αμυγδαλές που είχα, η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο δε θέλετε να ξέρετε, μα όλα για καλό και όλα με τους αγαπημένους μου κοντά μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα άπειρα μηνύματα ενδιαφέροντος και ευχών».

«Καλή ανάσταση! Καλό Πάσχα σε όλους όλες όλα! Σας στέλνω τόνους αγάπης» έγραψε χαρακτηριστικά Παναγιώτης Ραφαηλίδης στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε αυτή τη νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Η Βασίλισσα της Τηλεόρασης – Η Συγκλονιστική Ιστορία της Έλενας Χριστοπούλου: Αφήνοντας τα Όνειρά της πίσω για να Ακολουθήσει την Καρδιά της

Καραπόντιος υδραυλικός σε ανεκδοτούμπα