Έγινε γιαγιά η Ελένη Μενεγάκη ?? Πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Πατέρας έγινε ο Άγγελος Λάτσιος, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού. Πώς η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη και “έγινε μπαμπάς ο Άγγελος σε χρυσή σουίτα στο Ιασώ” αναφέρει ο κεντρικός τίτλος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «Yes», η γνωστή παρουσιάστρια απέκτησε στα κρυφά τον εγγονό της.

Το περιοδικό δε δίνει περαιτέρω πληροφορίες, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση. Τι να πει κι εκείνη με όλα αυτά που γράφονται! Το πιθανότερο να την έχουν κουράσει…

Μήπως είναι ακόμα μια ψευδή είδηση ανάμεσα στα τόσα δημοσιεύματα γύρω από την πρώτη παρουσιάστρια της χώρας μας; Άλλωστε, η πανέμορφη Γαία Μερκούρη, στο προφίλ της στο tik tok, ανεβάζει τόσο καιρό βιντεάκια όπου η κοιλίτσα της είναι εντελώς φλατ…

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Προληπτική η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω τέτοια!» – Αυτό θεωρεί γρουσουζιά

Μεγάλη γρουσουζιά θεωρεί η Ελένη Μενεγάκη τις ανοιχτές ομπρέλες μέσα στο σπίτι και στο πλατό της και το είπε ξεκάθαρα στην εκπομπή της. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το μεγάλο του παράπονο και δηλώνοντας πως τον έχει τσαντίσει πάρα πολύ.

Δείχνοντας τις ομπρέλες που θα εμφανίζονταν στη στήλη των κατασκευών, είπε: «Την κυνηγούσα κάποτε την Άννα Μαρία, “Μην ανοίξεις καμιά ομπρέλα στο πλατό, να γκαντεμιαστούμε εντελώς, δεν θέλω τέτοια!” Ανοιχτές ομπρέλες στο σπίτι εγώ δεν θέλω! Θα τις ανοίξουμε για να τις δούμε και θα τις ξανακλείσουμε».

Πηγή

Ξεσπά η Φιλαρέτη Κομνηνού: «Σιώπησε, η χώρα μας καταστρέφεται, ντροπή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

«Ξέφυγε» στις διακοπές διάσημη ηθοποιός – Αποκαλυπτικό βίντεο στην πισίνα