Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ γιατί το αγαπούσε»

«Προσδοκούσε ηθική υποστήριξη από τον Μάνο Δασκαλάκη» τονίζει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος για την 33χρονη εντολέως του

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό δέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 7/4, η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον συνήγορο υπεράσπισής της, κ. Όθωνα Παπαδόπουλο. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε σε απευθείας σύνδεση στο T-LIVE.

«Ήταν ήδη ενημερωμένη από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Δεν έχει κάτι να σχολιάσει. Η απογοήτευση είναι το μόνο συναίσθημα. Άλλωστε, για τα θέματα του συζύγου της είχε ερωτηθεί κατά τη διάρκεια της απολογίας της και ήταν ξεκάθαρη και σαφής. Δεν έχει να δηλώσει κάτι άλλο πέρα από την απογοήτευσή της. Προσδοκούσε ηθική υποστήριξη. Δεν την έχει. Η επικοινωνία έχει διακοπεί από τη δεύτερη ημέρα και μετά. Η αλλαγή στάσης καταγράφεται τώρα, σε αυτό το χρονικό σημείο. Είναι προσωπική του επιλογή» ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει να καταμαρτυρήσει κάτι για τον σύζυγό της. Ισχύουν αυτά που έχει πει κατά τη διαδικασία της ανάκρισης ακόμα. Δεν το περίμενε, ήταν κάτι που συνέβη τώρα. Ήταν μία ξαφνική μεταβολή της στάσης του συζύγου(…) Όταν έχεις μία οικογένεια, με τον άνθρωπο που αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, θα ήταν ένα περίεργο να πεις ότι θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα πεις ότι κάποιος θα χαλάσει την οικογένεια αυτή για τον οποιονδήποτε λόγο, τη στιγμή κατά την οποία λογικά, λόγω των ερωτικών αισθημάτων του, θα έπρεπε να συμβεί ακριβώς το αντίθετο».

Όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, την ρώτησε επανειλημμένα για την κεταμίνη και δηλώνει ότι δεν το έκανε εκείνη, χωρίς να μπορεί να το δικαιολογήσει.

Όσον αφορά την ταφή της 9χρονης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με το τάμπλετ, ο δικηγόρος υποστήριξε πως η οικογένεια αποφάσισε να θάψει το μικρό κοριτσάκι με αυτό το αντικείμενο γιατί το αγαπούσε και περνούσε καθημερινά πολύ χρόνο με αυτό.

«Όλα τα παιδιά τάφηκαν με αγαπημένα τους αντικείμενα και της Τζωρτζίνας ήταν αυτό. Δεν είναι αφύσικο, ήταν επιλογή των γονέων και συνολικά όλης της οικογένειας. Και του ευρύτερου οικογενειακού κύκλου. Θα έχει ενδιαφέρον να ελεγχθεί. Περνούσε πολλές ώρες τη μέρα με το αντικείμενο αυτό και γι’ αυτό προέκυψε η απόφαση να ταφεί μαζί αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο πολυαγαπημένος του γιος και η καταγγελία της συζύγου του για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά αύριο στην Αγγελική Νικολούλη