«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά αύριο στην Αγγελική Νικολούλη

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Σε μία ανάρτηση – βόμβα προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 6/4 η Αγγελική Νικολούλη, δείχνοντάς μας πως την προσεχή Παρασκευή 8/4 επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό. Η Ελένη Μενεγάκη την αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης!

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε τους τηλεθεατές και διαδικτυακούς της φίλους πως έρχονται νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όταν δημοσίευσε στα Instagram Stories της μία φωτογραφία, όπου την βλέπουμε να κάθεται, μπροστά από ένα κόκκινο φόντο, απέναντι στον συνεντευξιαζόμενο, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται. Το μυαλό όλων μας, όμως, πάει στην υπόθεση – «φρίκη» της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Οι φήμες ήθελαν ως καλεσμένο της εκπομπής της τον Μάνο Δασκαλάκη, σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τις εν λόγω φήμες επιβεβαίωσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της.

«Να πιούμε ότι αύριο, Παρασκευή, θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ” από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής παρουσιάστρια.

 

 

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ γιατί το αγαπούσε»

Κόνι Μεταξά: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης