Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που την «καίνε»

«Δεν είμαι σίγουρος ότι το θέμα αυτό σχετίζεται με την εντολέα μου» τονίζει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος

Πολλές «διακλαδώσεις» έχει η υπόθεση της Πάτρας. Μυστήριο πλανάται γύρω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, TLIVE. Όλα δείχνουν πως πίσω από την αλλοιωμένη φωνή κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το θέμα με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα θα το συζητήσω στο προσεχές επισκεπτήριο, το οποίο μάλλον θα είναι μετά τις ημέρες των γιορτών. Σηκώνει πολύ συζήτηση και πολύ κριτική. Δεν νομίζω ότι σχετίζεται άμεσα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – με την κατηγορία που αντιμετωπίζουμε. Δείχνει μια άλλη διάθεση και κατατείνει προς μια άλλη κατεύθυνση. Δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι πρόκειται για την εντολέα μου. Είναι κάτι το οποίο θα συζητήσω μαζί της και θα το κρίνω μετά τη συζήτηση που θα κάνω.

Ειλικρινά, δεν ξέρω, είναι θέμα οπτικής, πώς το αντιμετωπίζει ο καθένας. Εάν είναι μια συμπεριφορά παράδοξη, αλλόκοτη, εάν θέλετε μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε και ιδιαίτερη. Και πάλι εγώ έχω κάποιες ενστάσεις για το αν θα μπορέσει να αποτελέσει αντικειμενικό στοιχείο, που μπορεί να αξιολογηθεί. Αν κάποιος είναι περίεργος ή χειρίζεται τις προσωπικές του υποθέσεις με τρόπο παράδοξο, δεν σημαίνει ότι άμεσα θα πρέπει να του αποδοθεί μια αξιόποινη πράξη, που είναι ακόμη υπό έρευνα και σε ανακριτική διαδικασία. Η αποστολή μου καθαρά ως υπερασπιστή είναι να περιοριστώ στην κατηγορία που της έχει αποδοθεί από το κατηγορητήριο. Εκεί έχουμε επικεντρωθεί» τόνισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος.

Εριέττα Κούρκουλου: Το δημόσιο μήνυμά της ενάντια στη μαζική σφαγή ζώων το Πάσχα – «Ο βιγκανισμός βασίζεται στην αγάπη»

Μάνος Δασκαλάκης: Αβέβαιος για το αν ήταν όντως ο πατέρας των δύο εκ των τριών άτυχων κοριτσιών