Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο πολυαγαπημένος του γιος και η καταγγελία της συζύγου του για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

«Θέλω να πιστεύω πως ο γιος μου θα νιώσει υπερήφανος, όταν διαβάσει για την ιστορία της μαμάς του» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός

Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη 7/4) καλεσμένος ο  Αλέξανδρος Μπουρδούμης και εξέφρασε την γνώμη του για το γεγονός πως ο γιος του θα διαβάσει κάποτε τις ιστορίες του κινήματος #metoo, μία εκ των οποίων ανήκει και στην μητέρα του, Λένα Δροσάκη, και θα νιώθει περήφανος.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη

«Η κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, μάλλον κάποιος θα σκεφτόταν “α έχεις και ένα παιδί, πού πας να μπλέξεις;”. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή. Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώσει περήφανος. Νομίζω ότι τα νέα παιδιά, που είναι πολύ περισσότερο πιο ενημερωμένα από τη δική μου τη γενιά, πολύ πιο εκπαιδευμένα, αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η Λένα Δροσάκη, μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην εκπομπή της ΕΡΤ:

Λούρδη Λεόν: Πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της Calvin Klein, με τις αξύριστες μασχάλες της σε πρώτο πλάνο

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ γιατί το αγαπούσε»