Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού ζητά ο δικηγόρος του

Πράγμα ανήκουστο!

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε το πρωί της Πέμπτης 14/4 ο Πέτρος Φιλιππίδης,  προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέχεια των καταθέσεων των γυναικών, οι οποίες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών συναδέλφων του ηθοποιών.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε σήμερα δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού!

«Επειδή η καταγγέλλουσα περιγράφει τον βιασμό με πολλούς τρόπους αντιφατικούς μεταξύ τους, ζητήσαμε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση της πράξης του καταγγελλόμενου βιασμού, διότι έτσι θα καταδειχθεί ότι αυτά που λέει έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την κοινή λογική. Η αναπαράσταση δεν θα γίνει με την ίδια, θα γίνει με μια δικηγόρο, η οποία θα εκτελέσει ακριβώς αυτά τα οποία καταθέτει η καταγγέλλουσα. Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας συμφωνεί με αυτό, διαφωνεί, όμως, η καταγγέλλουσα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό!

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή – Θα τα καταφέρει, όμως;

Σταύρος Λογαρίδης: Νικήθηκε από τον καρκίνο ο σπουδαίος τραγουδιστής και μέλος των «Poll»