Κατερίνα Τσάβαλου: H σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν και ο Πέτρος Φιλιππίδης ως δάσκαλος

«Στο εργαστήρι του Κώστα Καζάκου, ο Φιλιππίδης ήταν δάσκαλός μου» γνωστοποιεί η αγαπημένη ηθοποιός

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, η Κατερίνα Τσάβαλου, όπου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί στο χώρο της υποκριτικής.

Η δημοφιλής ηθοποιός “δείχνει” και έναν εκ των ηθοποιών που κατηγορούνται για κακές συμπεριφορές στο θέατρο, χωρίς να τον κατονομάζει.

«Ο ένας από αυτούς, που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά, βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω το όνομά του, γιατί έχουν παραγραφεί και εμένα δεν είναι σεξουαλικό, ενώ αυτός κατηγορείται για σεξουαλικό. Την ώρα που παίζεις, ας πούμε, το θέατρο με κόσμο, κανονικά γεμάτο, να κοροϊδεύει όλους τους ηθοποιούς και να λέει “πώς παίζετε έτσι, χάλια, έλεος”» είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για την δεύτερη περίπτωση, στην οποία υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, η 44χρονη ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήμουν αρκετά μικρή, είχα πάει για οντισιόν στο θέατρο, ήμουν 20 χρόνων. Έκλεισε την πόρτα του θέατρου και ήμασταν μόνοι μας. Κάποια στιγμή, εκεί που έλεγα τα λόγια μου, μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και ξαφνικά μετά από λίγο τα ανοίγω και βλέπω ότι πάει να με φιλήσει. Αμηχανία τέρμα. Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν πήρα και τον ρόλο».

Ακόμη, δήλωσε πως αν και δεν έχει συνεργαστεί ποτέ επαγγελματικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, ήταν δάσκαλός της.

«Τον είχα δάσκαλο στο εργαστήρι του Κώστα Καζάκου. Σαν δάσκαλος ήταν μια χαρά, αλλά μετά τι νόημα έχει όλο αυτό; Δεν έχει κανένα νόημα. Εγώ δεν επεδίωξα να συνεργαστώ ποτέ μαζί του, δεν ξέρω, όμως, γιατί, δεν είχα σκεφτεί γιατί. Ευτυχώς, τελικά» δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA: 

Μανώλης Κονταρός: Η πίστη του στο Θεό και το ενδεχόμενο κουμπαριάς με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή – «Ο χρόνος θα δείξει»

Ματούλα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Vip κελί και άνθρωπο να της ανέβει το τσιγάρο; Μέχρι ενός ορίου το σωφρονιστικό!»