Κάτια Ταραμπάνκο: Δες για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφό της

Χamos

Τέσσερις μήνες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπανκό άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο, Μαίρη Αργυριάδου. Στη μοντέρνα οικία μένει με τον αγαπημένο της από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Το μοντέλο, όπως είπε, είναι σε ακόμα σε φάση που ακόμα τρώει και παραδέχτηκε πως δυσκολεύτηκε αρκετά στο ριάλιτι επιβίωσης. Όσο για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει; «Εμένα μου αρέσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος γιατί είναι σαν την φωνή του λαού. Δε μπορώ να αποκλείσω και τον Τζέιμς Καφετζή γιατί έχει δείξει καλή στρατηγική. Από κορίτσια, θα ήθελα τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που είναι δυναμική, θηρίο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον σύντροφό της; Ο ίδιος ασχολείται με τον μοντελισμό και γι’ αυτόν τον λόγο το σπίτι τους είναι έτσι διακοσμημένο.

«Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ με κάποιον, κάθε αρχή και δύσκολη. Ταιριάζουμε και με τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να πω ότι επειδή συγκατοικήσαμε, πάμε να κάνουμε παιδιά, αν και θα το ήθελε η μαμά μου!

Τώρα για μένα είναι προτεραιότητα η δουλειά» ανέφερε η ίδια.
Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Η Κάτια Ταραμπανκό βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks, ενώ ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών.

mateo-pantzopoulos:-i-mythodis-klironomia,-ta-6-chronia-schesis-me-ti-merkouri-kai-o-gamos-me-tin-eleni-menegaki

Ματέο Παντζόπουλος: Η μυθώδης κληρονομιά, τα 6 χρόνια σχέσης με τη Μερκούρη και ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη

Χamos

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα γίνεται πάλι μητέρα