Ματέο Παντζόπουλος: Η μυθώδης κληρονομιά, τα 6 χρόνια σχέσης με τη Μερκούρη και ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη

mateo-pantzopoulos:-i-mythodis-klironomia,-ta-6-chronia-schesis-me-ti-merkouri-kai-o-gamos-me-tin-eleni-menegaki

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο ενώ η καταγωγή του είναι από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας σχολείο στου Μωραΐτη.

Της: Έπη Τρίμη

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παιδί χαμηλών τόνων, περνούσε τις διακοπές του στην Πάρο, τη Μύκονο και φυσικά την Άνδρο.

Η σχέση με τη Δωροθέα Μερκούρη

Τελειώνοντας τις σπουδές του, ο Μάκης Παντζόπουλος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: “Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.

Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο”.

Η Misco και το κτήμα στην Άνδρο

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο εγγονός της Ελευθερίας Μαντζίκα η οποία ίδρυσε την εταιρεία ζυμαρικών Misco, αγοράζει ένα κτήμα στην αγαπημένη του Άνδρο και κτίζει μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ. Η επιχείρηση αναγκάζει τον Ματέο να ζει μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολείται και με την εταιρεία ζυμαρικών, από την οποία εκτιμάται ότι έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως πίσω από τον χαμογελαστό Μάκη κρύβεται μια κληρονομιά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που θα έχει στη διάθεση του να διαχειριστεί ο ίδιος, όταν φύγει από τη ζωή η μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Σπίρτο, η Λιλίκα Παντζοπούλου αποκάλυψε πρόσφατα στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το εν λόγω ποσό μετά τον θάνατό της. Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, Λευτέρη Παντζόπουλο.

Η γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη και ο γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και, όποτε τους βλέπουμε μαζί, μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη και τον έρωτα που υπάρχουν μεταξύ τους.Η Ελένη Μενεγάκη και εκείνος απέκτησαν και τη μικρή Μαρίνα ολοκληρώνοντας έτσι τον έρωτά τους.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με τον καλό της σε διάφορες περιστάσεις και φάσεις της ζωής τους. Από διακοπές, ενώ στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κ.α.Enimerotiko.gr

 

Ανέκδοτο: Δεν μπορούσαν με τίποτα να κρατηθούν μέχρι να φτάσουν στα σπίτια τους και τα “έκαναν” στο …! Τρελό γέλιο

Χamos

Κάτια Ταραμπάνκο: Δες για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφό της