Κάτια Ταραμπάνκο: Μίλησε για τα περίεργα του νησιού και το My Style Rocks

Κατια ταραμπανκο survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε θραύση όσο ήταν στο Survivor αφού τόσο οι εκπομπές της τηλεόρασης όσο και τα social media ασχολούνταν συνεχώς μαζί της. Αποχώρησε από το Survivor αλλά είναι έτοιμη για δυνατό come back.

Στο open μίλησε η Kάτια Ταραμπνκό.
Η Κάτια Ταραμπανκό αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης πως της φάνηκε η εμπειρία και αν θα το ξανά έκανε. Μεταξύ άλλων φυσικά μίλησε και για τους συμπαίκτες της κρίνοντας διάφορες συμπεριφορές του. Σφάζοντας με το γάντι τον Αλέξη Παππά

Η πρώην παίκτρια δήλωσε: «Δυσκολεύτηκα πολύ, θα το ξαναέκανα με προετοιμασία. Έφαγα στα κρυφά, όλοι το κάναμε. Αν με γυρνούσες πίσω θα το έδινα να μην μπλέξω. Θα ήθελα να κερδίσει ίσως ο Ασημακόπουλος, μου αρέσει γιατί είναι σαν τη φωνή του λαού. Δεν μπορώ να αποκλείσω τον Τζέιμς γιατί είναι πολύ δυνατός παίκτης. Ίσως τον Μπόγδανο. Από κορίτσια τη Μαριαλένα θέλω, είναι πολύ δυναμική. Εγώ με τον Αλέξη Παππά τα πήγαινα πολύ καλά, η αλήθεια είναι πως έριχνε λάδι στη φωτιά. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μου τα έκανε εμένα αυτά, ίσως να είχα κάποια έκρηξη. Ο Ντάφι είναι σαν μικρό παιδί, είναι πολύ έντονος στις αντιδράσεις του»

Φυσικά ώς πρώην νικήτρια του GNTM τοποθετήθηκε για τις νέες αλλαγές συγκεκριμένα για την απουσία της Βίκυς Καγιά.  Ενώ δήλωσε πως κάνει συζητήσεις για το My Style Rocks.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που δε θα είναι η Βίκυ Καγιά στο GNTM. Όλο το show είναι η Καγιά. Δε θα ήθελα να πάρω τη θέση της, δεν έχω εμπειρία, δεν ξέρω για το μέλλον ίσως. Συζητάω για το My Style Rocks και θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ αλλά ακόμα είναι υπό συζήτηση».

Αλλά και στην Εκπομπή έλα χαμογέλα
Η Κάτια Ταραμπάνκο μία παίκτρια που εντυπωσίασε και στο ριάλιτι επιβίωσης άλλα και στο gntm μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

Η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση το My Style Rocks ενώ ανέφερε ότι πρόκειται να συμμετάσχει και σε μία ταινία.

Η δυναμική παίκτρια δεν σταματά εδώ.

Σύντομα θα δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά με μία σειρά καλλυντικών με το όνομα της.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της μίλησε και για τα προσωπικά της. Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου αλλά και των παιδιών με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Χωρινό με τον οποίο ζουν μαζί.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπέληδες οι νέοι επιστήμονες με διδακτορικό κατά τον κ. Πατέλη που θέλει μόνο φθηνά εργατικά χέρια

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπέληδες οι νέοι επιστήμονες με διδακτορικό κατά τον κ. Πατέλη που θέλει μόνο φθηνά εργατικά χέρια

eurovision-2021:-h-elena-tsagkrinou-stin-proti-prova

Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη πρόβα