Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα γίνεται πάλι μητέρα

Χamos

Μία μικρή δόση χαράς θα γευτούν οι πρωταγωνιστές στο Διαφάνι, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ο Ευτύχης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, δίνοντας μεγάλη χαρά στην Βιολέτα. Η αγαπημένη μας ηρωίδα θα βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση, ύστερα από τις ενέργειες του συζύγου της. Η ηρεμία χάθηκε από το σπιτικό τους, όταν ο Ευτύχης κίνησε για την Κόρινθο.

Έκτοτε, ο Μιλτιάδης σταμάτησε τα χάπια του και τα βάσανα στον συνεταιρισμό ξεκίνησαν. Ο Δούκας αποφασίζει να δώσει την χαριστική του βολή στον πρωταγωνιστή, κλείνοντάς τον σε ψυχιατρείο. Τον προκαλεί ασταμάτητα, μαζί με τον Μελέτη, με αποτέλεσμα ο Μιλτιάδης να θεωρείται τρελός και να κλείνεται σε κλινική.

Η Βιολέτα, βρίσκεται μόνη και απελπισμένη, μέχρι που ο Ευτύχης εμφανίζεται ξανά, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το TiVi, πραγματοποιεί μία σύντομη επίσκεψη με την θεία του, την Σουλτάνα. Δυστυχώς, όμως, δεν βρίσκει τα πράγματα όπως ακριβώς τα άφησε. Ο Ευτύχης βλέπει την θετή του μητέρα σε άσχημη κατάσταση.

Μαθαίνει για την κατάσταση του Μιλτιάδη και θλίβεται. Ζητάει από την Σουλτάνα να μείνει στο Διαφάνι, ως ασπίδα προστασίας για την αγαπημένη του “νεράιδα”. Η Βιολέτα και ο Ευτύχης αγκαλιάζονται σφιχτά και νοσταλγούν τις όμορφες μέρες που περνούσαν, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα συγκινήσει την Σουλτάνα, η οποία θα δεχτεί να τον αφήσει στο Διαφάνι.

Βλέποντας πόσο ανάγκη έχει ο ένας τον άλλον, υποχωρεί και αφήνει τον μικρό Ευτύχη στο πλευρό της Βιολέτας. Έτσι, μένουν οι δυο τους, χωρίς τον αγαπημένο τους Μιλτιάδη.

Χamos

Κάτια Ταραμπάνκο: Δες για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφό της

Χamos

8 λέξεις: Ελισάβετ και Έκτορας έρχονται πολύ κοντά