Viral video: Άντρας τρόλαρε τη σύζυγό του λέγοντάς της ότι η γαλοπούλα που θα έψηναν ήταν έγκυος

Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ αποφάσισε την Ημέρα των Ευχαριστιών να την γιορτάσει με την καθιερωμένη γαλοπούλα. Ο σύζυγος ανέλαβε το μαγείρεμα, ωστόσο αποφάσισε πριν βάλει την γαλοπούλα για ψήσιμο, να κάνει μια φάρσα στη γυναίκα του, λέγοντάς της ότι ήταν έγκυος.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Χάντερ κάνει στην κουζίνα τις προετοιμασίες και μαζί με την τεράστια γαλοπούλα έχει και ένα μικρό κοτόπουλο. Τότε φώναξε την σύζυγό του Ντέβιν και της είπε: «Δεν πρόκειται να το πιστέψεις, αλλά έλα να δεις τι έβγαλα μέσα από την τεράστια αυτή γαλοπούλα!».

@thecordlefamily

Devin — WHO WOULD WE CALL 🤣🤣🤣 #hunteranddevin #prank #turkeyday #thanksgiving #funny #coupletok

♬ original sound – Hunter & Devin

@thecordlefamily Devin — WHO WOULD WE CALL 🤣🤣🤣 #hunteranddevin #prank #turkeyday #thanksgiving #funny #coupletok ♬ original sound – Hunter & Devin

Η Ντέβιν φαινόταν φοβισμένη και δεν ήθελε να δει, αλλά μόλις εμφανίστηκε στην κουζίνα ο Χάντερ της είπε: «Ένα μωρό», δείχνοντάς το μικρό κοτόπουλο. «Μόλις το έβγαλα μέσα από τη γαλοπούλα», συνέχισε με την γυναίκα του να έχει σοκαριστεί. «Πρέπει να τους πούμε ότι δεν χρειάζεται να σκοτώνουν έγκυες», του είπε με δάκρυα στα μάτια, προτείνοντας να επικοινωνήσουν με το κατάστημα που είχαν αγοράσει την γαλοπούλα.

Ο Χάντερ δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του και ρώτησε την γυναίκα του αν έπρεπε να μαγειρέψουν και τις δύο. Τότε η Ντέβιν του είπε ότι έπρεπε να μαγειρέψουν μόνο την «μαμά» γαλοπούλα, με τους χρήστες του TikTok να βρίσκουν διασκεδαστική την φάρσα του συζύγου.

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ανακωχή στις δύο οικογένειες – Η Καλλιόπη υποχωρεί

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Το άγριο ξέσπασμα και το διώξιμο από το γραφείο «Τελειώσαμε»