Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Το άγριο ξέσπασμα και το διώξιμο από το γραφείο «Τελειώσαμε»

Η κόρη του Δημοσθένη Καπερνάρου είναι πολύ ατίθαση και δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Τόσο ο Δημοσθένης όσο και η Ασπασία προσπαθούν να τη συνετίσουν, μάταια όμως. Η Ειρήνη κάποια στιγμή δεν αντέχει από τις συμβουλές των γονιών της και παρουσία και των δύο ξεσπά πάνω στη μάνα της τονίζοντας της τα εξής. «Δεν θα με διατάζει εμένα και θα μου μιλάς καλύτερα», της λέει. Η Καπερνάρου φέρνει προβλήματα και καβγάδες. Από την άλλη, η δεύτερη ατίθαση της σειράς η Μυρτάλη, οδηγεί στα άκρα και την ψυχολόγο, η οποία παρατηρώντας την αδιαλλαξία της προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συνεχίσει μαζί της τις συνεδρίες. Η ψυχολόγος της Μάνης, η Αλίκη, διώχνει από το γραφείο της την Μυρτάλη, για «μάθημα».

Η Μυρτάλη αφού φυλακίζει στο σπίτι που νοίκιασε τον Αλέξη, επισκέπτεται κανονικά την ψυχολόγο για την καθιερωμένη συνεδρία της. Η Αλίκη με αφορμή όσα της είχε εξομολογηθεί η Μυρτάλη στην προηγούμενη συνάντηση τους, τη ρωτά αν συνεχίζει να έχει στο μυαλό της κακές σκέψεις για τον Αλέξη: «Πες μου για τον Αλέξη και το σχέδιο που είχες κατά νου. Να ασκήσεις έλεγχο πάνω του. Το άφησες στην άκρη;». Η Μυρτάλη προσπαθεί να ξεφύγει από την ερώτηση αυτή τονίζοντας στην Αλίκη πως δεν θέλει να συζητά άλλο για το συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο η Αλίκη επιμένει και σε αυστηρό τόνο της απαντά:

«Μυρτάλη δεν είσαι 8 χρονών. Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και σε φέρανε οι γονείς σου εδώ με το ζόρι για να το λύσεις; Μόνη σου ήρθες. Κάναμε μια καλή αρχή. Ξαφνικά όμως αισθάνομαι ότι εσύ οδηγείς τις συνεδρίες. Κι αυτό δεν το δέχομαι. Δεν αφήνεσαι. Δεν το ψάχνεις βαθιά. Εκτός αν μου κρύβεις κάτι. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα να έρχεσαι, να χάνουμε το χρόνο μας και να με πληρώνεις για το τίποτα. Τελειώσαμε για σήμερα».

Τέλος, στο άλλο θέμα μας, αφού ο καυγάς έχει φουντώσει, και πριν καλά προλάβει να πει το παραμικρό η Ασπασία, την προλαβαίνει η Ειρήνη και προσθέτει: «Δεν χρειάζεται να μου δείχνει τόσο πολύ ότι δεν με χωνεύεις. Νομίζεις ότι δεν έχω πάρει πρέφα ότι δεν με γουστάρεις. Δεν είμαι ηλίθια. Επειδή όταν με γέννησες ήθελες να τελειώσεις τη νομική κι εγώ σου στάθηκα εμπόδιο. Ήθελες να με ρίξεις. Δεν με ήθελες. Τώρα κώλωσες μπροστά στο μπαμπά. Εσύ η ίδια μου το είχες πει ότι θυσιάστηκες για μένα. Το ξεχνάς; Άντε παρατήστε με».
 Η Γη Της Ελιάς

Viral video: Άντρας τρόλαρε τη σύζυγό του λέγοντάς της ότι η γαλοπούλα που θα έψηναν ήταν έγκυος

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Μαθαίνει από σπόντα ποιος είναι ο πατέρας του!