Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ανακωχή στις δύο οικογένειες – Η Καλλιόπη υποχωρεί

Τα χωράφια του Άγγελου βρίσκονται στα χέρια της Αργυρώς και των Βρουλάκηδων και η οργή της είναι τεράστια. Έχοντας στο πλάι της μόνο τον Νικηφόρο, κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί αυτή την οικογένεια, ξανά, με τον χειρότερο τρόπο.

Στα όρια της θα φτάσει η Καπετάνισσα, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τα τελευταία γεγονότα που έχουν στιγματίσει, τόσο την ίδια, όσο και τους γύρω της, και συνδέονται και με την κληρονομιά που της άφησε ο Βασίλης.
Ενώ όμως φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος, η Καλλιόπη θα είναι η πρώτη που θα υποχωρήσει, στη σειρά Σασμός. Μόλις το σπίτι της πάρει φωτιά και την σώσει από βέβαιο θάνατο ο Παύλος, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στη ζωή της.

Θα παραχωρήσει η Καλλιόπη τα χωράφια της στους Βρουλάκηδες, ως “ευχαριστώ” στον Παύλο, ή θα έρθει με άλλον τρόπο η εκεχειρία στις δύο οικογένειες; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή, ακόμη κι αν αυτός είναι Βρουλάκης, θέλει να ανταποδώσει το καλό που της έκανε. Έτσι, του λέει πως είναι διατεθειμένη να κάνει στην άκρη την οργή της, προκειμένου να έρθει ξανά η ισορροπία.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Αλίκη διώχνει από το γραφείο της την Μυρτάλη

Viral video: Άντρας τρόλαρε τη σύζυγό του λέγοντάς της ότι η γαλοπούλα που θα έψηναν ήταν έγκυος