Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε για να γλυτώσουν από τον Ακύλα!

Άγριες Μέλισσες spoiler

Όλα ξεκινούν όταν ο Μπάμπης κι η Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι για να γλυτώσουν από τα νύχια του Ακύλα. Αυτή η φυγή τους, όμως, προκαλεί περισσότερο την οργή του, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους κάνει να το πληρώσουν.

 

Η Κορίνα κι ο Μπάμπης θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο κίνδυνο, στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά ο Μελέτης θα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός και θα τους σώσει.

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο. Την ίδια στιγμή, έχει τεράστιο μίσος για τον Μπάμπη, που θέλει να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια!

Ο Ακύλας μόνο ένα πράγμα έχει στο μυαλό του. Κάποτε τον έσωσε και τώρα άπλωσε τα χέρια του στην κόρη του; Η τιμωρία του θα είναι σκληρή. Καθώς ο Ακύλας και οι άντρες του κυνηγούν την Κορίνα και τον Μπάμπη, οι δυο τους κινούνται όσο πιο προσεκτικά μπορούν.

Οι νεαροί ήρωες θα του χρωστούν τη ζωή τους. Ο Μελέτης με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να εξιλεωθεί στα μάτια της πρώην αγαπητικιάς του. Είναι, άλλωστε, το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει για να της αποδείξει τι άνθρωπος είναι.

Μία κίνηση και μπορεί να τους εκθέσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Τότε, ο Μελέτης θα εμφανιστεί και θα σώσει την Κορίνα και τον Μπάμπη, στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ισμήνη και Κωνσταντίνος θα καταφέρουν να παντρευτούν; Ή τα προβλήματα ανάμεσά τους θα μεγαλώσουν;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Αναστασία υποψιάζεται ότι η Αθηνά της κρύβει πράγματα!