Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ισμήνη και Κωνσταντίνος θα καταφέρουν να παντρευτούν; Ή τα προβλήματα ανάμεσά τους θα μεγαλώσουν;

Το ζευγάρι προετοιμάζεται για το νέο του ξεκίνημα και συνεχίζει τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι, αλλά οι εργασίες είναι πολλές.

Ισμήνη και Κωνσταντίνος αναβάλουν τον γάμο!Δύσκολα τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, στη «Γη της Ελιάς», οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλα εμπόδια. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω στη σχέση τους.

Το προβλήματα δε θα αργήσουν να έρθουν για το ζεύγος. Η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε έντονη σύγκρουση στα επόμενα επεισόδια στη «Γη της Ελιάς» κι αυτό θα τους φέρει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα: να αναβάλουν τον γάμο τους ή όχι.

Οι δύο ήρωες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με το σπίτι που θα μετακομίσουν και όχι μόνο. Έτσι, αποφασίζουν από κοινού να αναβάλουν τον γάμο έως ότου λυθούν όλα τα προβλήματα στη σχέση τους. Ωστόσο, αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους.

Ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη θα απομακρυνθούν για λίγο, στη «Γη της Ελιάς». Η στεναχώρια τους είναι μεγάλη για τον γάμο. Η αγάπη, όμως, και η έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δε θα τους αφήσει.

Πάνος Ιωαννίδης: Η επιθυμία του να γίνει πατέρας, ο ερχομός του γιου του και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Άγριες Μέλισσες spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε για να γλυτώσουν από τον Ακύλα!