Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συναγερμός στο Διαφάνι…. Ο Ακύλας θα αποδράσει από τη φυλακή

Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή δημιουργώντας ένα μακελειό. Ο Πέτρος και ο Ζάχος προσπάθησαν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, δίχως όμως επιτυχία. Ο Μεγαρίτης είναι πανούργος και έχει πολλές διασυνδέσεις. Η απόδρασή του θα σημάνει συναγερμό στο Διαφάνι.

 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», όπου στο επίκεντρο θα βρεθεί η Αιμιλία κι ο Ακύλας. Η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει μετά τη σύλληψη του Μεγαρίτη. Ο επικίνδυνος άντρας είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Διψάει για αίμα και θέλει να πονέσει όσους τον πρόδωσαν.

Οι κάτοικοι του χωριού τρέμουν ότι κάτι κακό θα συμβεί. Ο Ακύλας βάζει σιγά σιγά τους στόχους του. Πρώτα θέλει να χτυπήσει τη γυναίκα του, τη Ζωή. Θέλει να την πονέσει. Έτσι, ο Ακύλας απαγάγει την αδερφή της, την Αιμιλία, στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ζωή βιώνει στιγμές αγωνίας. Η οικογένεια του Μεγαρίτη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αιμιλία, η οποία είναι σε άθλια κατάσταση. Οι Διαφανιώτες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να προστατευτούν. Γρήγορα, όμως θα έρθει μία συμμαχία που θα τους σώσει.

Όταν οι άντρες του Ακύλα μαθαίνουν τι έχει κάνει τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί στη γυναίκα. Ο Μεγαρίτης είναι ικανός για τα πάντα. Κρατά φυλακισμένη την Αιμιλία, η οποία φοβάται όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για τους αγαπημένους της.

σκυλος james καφετζή

James Καφετζής: Δύσκολες ώρες για τον πρώην survivor …. Νεκρός ο σκύλος του. Κτηνιατρικό λάθος υποστηρίζει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

Survivor spoiler 21/06: Το φαβορί για την 2η θέση υποψηφιότητας αποχώρησης είναι η Μαίη!