Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγαρίτης ανακάλυψε την κρυψώνα της κόρης του… Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Αμέσως, την άρπαξε και την κλείδωσε στο σπίτι, με την Κορίνα να τον ικετεύει γονατιστή. Πλέον, όλα της φανερώνουν πως ο πατέρας της δεν είναι αυτό που έδειχνε χρόνια… Είναι ένας άνθρωπος κακός, που το μόνο που σκέφτεται είναι το προσωπικό του όφελος.

 

Ο Μελέτης κάνει την ανατροπή και “γλιτώνει” την Κορίνα για ακόμη μια φορά από τα χέρια του αδίστακτου Ακύλα, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και φυλακίζει την κόρη του, την ίδια στιγμή που δίνει εντολή στα τσιράκια του να εντοπίσουν τον Μπάμπη.

Ο Μελέτης μαθαίνει για την αναγκαστική επιστροφή της Κορίνας και αναλαμβάνει δράση, στις Άγριες Μέλισσες. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να την δει να υποφέρει. Έτσι, επισκέπτεται το σπίτι του “πεθερού” του στη Λάρισα και του ζητάει να πάρει την Κορίνα.

Ο Ακύλας, φυσικά, αρνείται. Ένας έντονος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στους δύο, με την ένταση να κορυφώνεται. Ο Μελέτης, ως σύζυγος της Κορίνας, έχει κάθε δικαίωμα να την πάρει μαζί του. Ο Ακύλας δε μπορεί να κάνει κάτι, όσο κι αν επιμένει, όσο κι αν απειλεί.

Έτσι, ο Μελέτης παίρνει στο πλευρό του την Κορίνα, με σκοπό να την προστατεύσει. Εκείνη συναντιέται ξανά με τον Μπάμπη και ετοιμάζουν μία νέα απόδραση, αυτή τη φορά με προορισμό την Κρήτη.

survivor

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η μάχη της με τον καρκίνo …

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αθηνά και Ιάκωβος χωρίζουν οριστικά